Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση της Σοφίας Λουκέρη στο Βουλευτή κ. Μοσχόπουλο - «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»


Ο κατά τα άλλα συμπαθής κ. Μοσχόπουλος δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση, για άλλη μια φορά δεν δίνει καμία λύση στα προβλήματα & κυρίως δεν ενεργοποιεί κανέναν μηχανισμό κεντρικής πολιτικής σκηνής για τη στήριξη των νησιών μας, που με δεδομένο ότι 5 υπουργοί της κυβέρνησης του είναι Κεφαλλονίτες θα ήταν για αυτόν πολύ εύκολο.
Η γνωστή μέθοδος των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αντί να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες που τους έχουν εμπιστευθεί το μέλλον της πατρίδας τους, να φορτώνουν την ανεπάρκεια τους σε άλλους, άλλων κομμάτων που τυχαίνει να ασχολούνται πολύ πιο σοβαρά με τους πολίτες & τα προβλήματα τους, δυστυχώς για αυτούς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΙΑ!

Όσο για το «αυτοανακηρυσσόμενη» υποψήφια που αναφέρει για το...
πρόσωπο μου, προκαλεί βαθειά ερωτήματα για το αν είναι και αυτός άλλος ένας Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκτός τόπου & χρόνου (όπως και ο Πρωθυπουργός άλλωστε – άλλοι το είπαν αυτό).



Όσο για τις παρουσίες του σε μεγάλες ζημιές & πυρκαγιές, σε καμία πυρκαγιά το φετινό καλοκαίρι που ήταν περίπου 80 & που εγώ παρευρέθηκα εγώ προσωπικά, δεν τον είδα πουθενά.

Παρ’ όλα αυτά αν πρόκειται να ενεργοποιηθεί για τα πρόσφατα προβλήματα της Κεφαλονιάς ειδικά ή και για τα άλλα γενικότερα (επέκταση ιχθυοτροφείων, πρωτογενής τομέας, τουρισμός, λιμάνια κτλ) , με χαρά θα υποστώ την παρουσία του & δεν θα το κάνω για να αποφύγω την ταλαιπωρία αναζήτησης χωριών του νομού μας (όπως εκείνος αναφέρει), μια και γνωρίζω πολύ καλύτερα από εκείνον και τα προβλήματα τους & το που βρίσκονται.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του, θα ήθελα να του προτείνω τόσο ως υποψήφια Βουλευτής των νησιών μας, όσο και σαν απλή πολίτης, να προβληματιστεί σοβαρά και αυτός και οι υπόλοιποι συνάδερφοι του για το που οδηγούν την πατρίδα μας & για τα πόσα άλλα δεινά θα φορτώσουν στους Έλληνες. Και αν μέχρι τώρα δεν έχει αφουγκραστεί την απελπισία των μικρομεσαίων επαγγελματιών, την απεγνωσμένη προσπάθεια των νέων για εύρεση εργασίας, την απαξίωση των αξιών της πατρίδας μας, τον διεθνή διασυρμό μας σαν Έθνος και σαν πολίτες & τέλος την πλήρη παράδοση μας σε ξένες δυνάμεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες, που έχουν αποτέλεσμα τον χαμό κάθε ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον, ας το κάνει τώρα και να πάψει να είναι άλλο ένα πιόνι της αποδεδειγμένα αποτυχημένης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κεφαλονιάς – Ιθάκη








1 σχόλιο:

  1. Αν και ψηφοφόρος και φίλος του Μοσχόπουλου, οφείλω να αναγνωρίσω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο η κα Λουκέρη.

    Άλλα περίμενα από τον βουλευτή & άλλα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.