Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

23o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-
«ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2011»

23-24-25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Η μαγευτική και φιλόξενη Κεφαλονιά είναι έτοιμη να υποδεχτεί και εφέτος τη μεγάλη γιορτή της Γενικής Γυμναστικής. Μιλάμε, φυσικά, για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους. Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2011 στο Αργοστόλι, στο Ληξούρι και στα Κουρκουμελάτα. Είναι ένα Φεστιβάλ πασίγνωστο στο εξωτερικό, το οποίο περιλαμβάνεται στο Καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής. Στην Ελλάδα είναι το αρχαιότερο αυτής της μορφής και της εμβέλειας και αποτελεί εδώ και χρόνια θεσμό. Στο «Κεφαλονιά 2011» θα συμμετάσχουν περίπου 1500 αθλούμενοι από Πορτογαλία, Βουλγαρία, Πολωνία και φυσικά τη χώρα μας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

- Αθλητικός Γυμν. Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά».
- Δήμος Κεφαλονιάς.
- Σημαντική θα είναι, επίσης, η στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά» κ. Σταύρος Μπασιαρδής ο οποίος έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας: «Είμαστε έτοιμοι και εφέτος να καλοδεχτούμε τους πολυάριθμους αθλούμενους, τους προπονητές και τους συνοδούς τους. Σίγουροι ότι η διοργάνωση θα σημειώσει εξαιρετική επιτυχία τους ευχόμαστε καλή διαμονή στο υπέροχο νησί μας».

Την τεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ έχει η καταξιωμένη προπονήτρια κ. Μποζένα Μπαρτκόβσκα-Μπασιαρδή μαζί με την πρωταθλήτρια κ. Ελένη Δαρδαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.