Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Εκπρόσωπος του Παρίση ο Άγγελος Μπενετάτος!


Ανοίγματα του «Ρεγγίνα» στη Δεξιά;

Τον ξέρουμε ως κορυφαίο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (έστω της παραιτημένης).

Τον ξέρουμε ως κομματάρχη του Βουλευτή κ. Σπύρου Μοσχόπουλου και προσωπικό του συμβουλάτορα.

Τον ξέρουμε ως επιτελάρχη του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο κ. Μάρκου Κοτσιλίνη – ουδείς άλλωστε δεν τον ξεχνάει εκ δεξιών του υποψήφιου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στην συνέντευξη μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής στις περασμένες εκλογές.

Τον ξέρουμε ως σημαίνοντα πολιτικό φίλο (εκτός των Μοσχόπουλου, Κοτσιλίνη) όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Αλέκου Καλαφάτη, Διονύση Γεωργάτου, Νικόλα Βαλλιανάτου κ.λ.π., κ.λ.π.

Τον ξέρουμε ως έναν από τους ολίγους τοπικούς ΠΑΣΟΚους που έχουν, λόγω της πολύχρονης διαδρομής του στο κίνημα, άριστες προσωπικές σχέσεις με κορυφαίους Υπουργούς και στελέχη της Κυβέρνησης και του κεντρικού μηχανισμού του κόμματος, όπως ο Αρσένης, η Κατσέλη, ο Λοβέρδος, η Μαριλίζα κ. ά.

Τον ξέρουμε ως κορυφαίο στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου κατέχοντα την μία από τις ελάχιστες κορυφαίες Κυβερνητικές θέσεις στο Νομό, αυτήν του διορισμένου Πρόεδρου του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Τον ξέρουμε ως συμμετέχοντα στο στενό πυρήνα των ΠΑΣΟΚικών στελεχών της περιβόητης ενότητας που προωθείται τον τελευταίο καιρό και κορυφαίο συνδαιτυμόνα όλων των ΠΑΣΟΚικών συνάξεων και παρασυνάξεων, από τις συνεστιάσεις των ζεϊμπέκικων μέχρι αυτήν με τα αμνοερίφια.

Τώρα τον μάθαμε και ως εκπρόσωπο….του Δημάρχου κ. Αλέκου Παρίση και του Αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Κεκάτου της επαράτου Δεξιάς, στην υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων!

Ο λόγος (άνευ σχολίων) για τον κ. Άγγελο Μπενετάτο, εκ Φάρσων ορμώμενο και συνταξιούχο καπετάνιο – ως συμπλήρωμα των παραπάνω!

Υ.Γ. Θερμά συγχαρητήρια στο «Ρεγγίνα», στους κ.κ. Μοσχόπουλο, Κοτσιλίνη, Δρακάτο, Γεωργάτο και τα άλλα κορυφαία στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για τα γενναία και δίχως κομματικές προκαταλήψεις ανοίγματα προς όλους τους χώρους, ακόμα και αυτόν της σκληρής δεξιάς.

Μόνο που θα παρακαλούσαμε την επόμενη φορά που θα βγάλετε ανακοίνωση εναντίον του Δημάρχου και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Κοτσιλίνης, να είστε επιεικείς και ευγενικοί προς τον Δήμαρχο.

Τι άλλο δηλαδή να κάνει ο άνθρωπος. Μέχρι εκπροσώπους του ορίζει τα μεγαλοστελέχη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.