Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ένα νέο site για το Ιόνιο, του Φώτη Χαλιώτη


Καλώς να έλθετε στο IONIANPRESS
Ειδήσεις, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, άρθρα όλων των θέσεων και όλων των απόψεων, σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής. Και φυσικά, έλεγχος, σχολιασμός και κριτική της πολιτικής εξουσίας, σε όλα τα επίπεδα. Επειδή πιστεύουμε πως αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος, η αποστολή και η υποχρέωση της σύγχρονης δημοσιογραφίας.

Για όσους θα ήθελαν να βρίσκουν στις ιστοσελίδες μας, φωτογραφίες με… ημίγυμνες γόησσες, κακόγουστα κουτσομπολιά, ειδήσεις τοπικού..life-style, συνταγές, κι’ ότι άλλο ανήκει ή αναφέρεται σ’ αυτό που εμείς αποκαλούμε «διαδικτυακό… καρακιτσαριό», συγνώμη αλλά θα τους απογοητεύσουμε, και καλά θα κάνουν να στραφούν αλλού..

Και φυσικά, ειδήσεις, και άρθρα είναι έτοιμα να δεχθούν το δικό σας σχόλιο, τη δική σας άποψη, τη δική σας γνώμη, υπό την προϋπόθεση να είστε εγγεγραμμένο ΜΕΛΟΣ (η εγγραφή είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ)..

Ενώ, είμαστε πάντα έτοιμοι να δεχθούμε, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο τις προτάσεις σας, τα σχόλια και την κριτική σας για τη δουλειά μας και να είστε βέβαιοι πως η γνώμη σας, θα είναι για μας πολύτιμη, στην συνεχή προσπάθεια μας για βελτίωση της ποιότητας της ενημέρωσης μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες..

Φώτης Χαλιώτης

ΣΧΟΛΙΟ INFOKEFALONIA: Φώτη καλό ταξίδι στην αφύλακτη διάβαση (προς το παρόν) της ηλεκτρονικής ενημέρωσης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.