Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο απευθύνω προς όλες και όλους σας τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, δημιουργία και προκοπή.
Για το Δήμο μας αυτή η Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας. Η εφαρμογή της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης “Καλλικράτης” που αρχίζει από σήμερα δημιουργεί προβλήματα και δυσκολίες, αλλά παρουσιάζει και προκλήσεις, ελπίδες και δυνατότητες.
Υποδεχόμαστε το 2011 με προσδοκίες, ευελπιστώντας να είναι για όλους μας η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής. H νέα χρονιά που ανατέλλει, μας γεμίζει με αισιοδοξία, ελπίδα, αλλά και ευθύνη, γιατί σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή.
Ως νέα δημοτική αρχή είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που διαθέτουμε, για ένα καλύτερο αύριο για την Κεφαλλονια και τους Κεφαλλονίτες. Με ανατροπές στη δομή, τη λειτουργία και τις κατεστημένες αντιλήψεις. Με αξιοποίηση του πλούσιου ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας, καθώς και κάθε ρηξικέλευθης ιδέας, κάθε πρωτότυπης πρότασης.
Είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα ανταποκριθούμε με αξιώσεις στις απαιτήσεις των καιρών και στις υψηλές προσδοκίες σας, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στη δημιουργική σας διάθεση, γιατί γνωρίζουμε ότι θα σας έχουμε συμπαραστάτες. Με τις απόψεις σας, με τις προτάσεις σας, με τη συμμετοχή σας, με την εποικοδομητική κριτική σας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε και περισσότερα και καλύτερα, ώστε να δώσουμε πολύ γρήγορα στο νέο Δήμο Κεφαλλονιάς τη θέση που του αξίζει..
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ο νέος χρόνος να σας φέρει υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή και εκπλήρωση όλων των ευγενών φιλοδοξιών σας.
Εύχομαι τέλος Καλή Χρονιά σε όλους τους συμπατριώτες μου της διασποράς και στους ναυτικούς μας που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Χρόνια πολλά!
Ευτυχισμένος και δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος!
ΠΗΓΗ
 Υ.Γ. Το Γραφείο τύπου του νέου Δημάρχου ας ενημερωθεί για το σύνολο των ΜΜΕ της Κεφαλονιάς και να μας αποστέλλει και σε εμάς τα ανάλογα Δ.Τ. για να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας που αισίως έχουν φτάσει στο διάστημα που λειτουργούμε στους 14.739, διότι η ενημέρωση δεν κινείτε πλέον μόνο γύρο απο την πλατεία Βαλλιάνου.
Πρακτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής για επιλεκτική ενημέρωση (παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας στο γραφείο τύπου), δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ιδικά σήμερα, εκτός και εάν ο υπεύθυνος τύπου δεν γνωρίζει ακόμα όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Κεφαλονιάς.
INFOKEFALONIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.