Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αργοστόλι, 03/01/2011
Αριθμός δελτίου 1




Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Καταρχήν καλή χρονιά, κυρίως με υγεία -καθώς αυτό πλέον συνιστά το βασικότερο των αγαθών-, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα.

Στα πλαίσια των διοικητικών αλλαγών και της νέας θεσμικής διάρθρωσης των υπηρεσιών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε πράξει τα δέοντα για την κατά την δυνατό ομαλότερη μετάβαση στα νέα δεδομένα, κυρίως με γνώμονα την ταχεία και κατά το δυνατό πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών. Είναι προφανές ότι θα υπάρξει κάποια μεταβατική περίοδο για την οποία ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση σας αν τυχόν προκύψουν κάποιες δυστοκίες.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε ζήτημα, παραμένουμε στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το θελήσετε και για όποια υπόθεση σας απασχολεί, προκειμένου να μας εκθέσετε τον προβληματισμό σας, να αναφέρετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ή να καταθέσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Ευελπιστούμε η νέα χρονιά να αποτελέσει την απαρχή μιας , αρμονικής, δημιουργικής και ουσιαστικά παραγωγικής συνεργασίας, που θα οδηγήσει καταρχήν στην βελτίωση της ζωής όλων μας και εξελικτικά θα αποτελέσει την βάση μιας βιώσιμης ανάπτυξης για τα νησιά μας.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.