Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"IMPERIAL" ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ: Συνάντηση ετεροδημοτών οργανώθηκε από το ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς στην Αθήνα την Κυριακή 24/10 στο ξενοδοχείο "Imperial" με σκοπό να παρουσιαστούν τόσο το Δημοτικό όσο και το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο Πολιτικό Κλίμα και την οικονομική απόγνωση στην οποία βυθίζονται όλο και ποιο βαθιά οι Έλληνες μέρα με τη μέρα η προσέλευση του κόσμου δε θύμιζε σε τίποτε παλαιότερες προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Με δεδομένη την απροθυμία των πολιτών να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών,πόσο μάλλον να επιβαρυνθούν με την ταλαιπωρία και τα έξοδα μετακίνησης προκειμένου να ψηφίσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, όλοι οι ομιλητές προσπάθησαν να μην βαρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα με ακραίες και φασαριόζικες
 δηλώσεις και απλά να υποστηρίξουν την Κυβερνητική Πολιτική και τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ανάμεσα τους ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κύριος Μοσχόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Παναγής Μπενετάτος και η υφυπουργός εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που πήρε το λόγο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κύριος Γεωργάτος. Λάβρος κατά της Αναπτυξιακής Αναγέννησης και των "Ανταρτών" Καλούδη-Φόρτε έκανε λόγο για "μικρό διασπαστικό ψηφοδέλτιο" ενώ αναλώθηκε σε προσωπικούς, μειωτικούς χαρακτηρισμούς δυναμιτίζοντας το όποιο ήρεμο κλίμα με την υπεροπτική;- αλαζονική; του τοποθέτηση.

Η σύγχυση ήταν έντονη στο ακροατήριο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πρώιμες αποχωρήσεις και διάχυτη δυσφορία στα πρόσωπα όσων παρέμειναν.

Η στάση Γεωργάτου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και έρχεται σε συνέχεια της "εκτός εαυτού" επιστολής που απηύθυνε στον κύριο Φόρτε σχετικά με το περιβόητο Debate των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών και το οποίο ο κύριος Γεωργάτος πρωτοτυπώντας παγκοσμίως, ήθελε να διεξάγει,απόντων των δημοσιογράφων.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους, σε μεταξύ τους συζητήσεις δεν έκρυβαν την αντίθεση τους στην Πόλωση που επιχειρείται και οι πλέον διορατικοί έχουν αρχίσει από τώρα να προβληματίζονται για τις συνέπειες που θα έχει ένα τέτοιο κλίμα στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε επίπεδο Δήμου Αργοστολίου.

Αποδέκτες παραπόνων έγιναν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Κοτσιλίνης, ο Βουλευτής κύριος Μοσχόπουλος και η Υφυπουργός Εξωτερικών ,κυρία Ξενογιανακοπούλου.

Εμείς, για το καλό της κοινωνίας στην οποία θα συνεχίσουμε να ματώνουμε και μετά τις 15 Νοεμβρίου λόγω της οικονομικής κρίσης ευχόμαστε να επικρατήσουν, η λογική, οι λογικοί και οι ψυχραιμότεροι.

Από τον/την politika mezedakia  

1 σχόλιο:

  1. θα πρεπει να ειστε πιο προσεκτικοι στις δημοσιευσεις σας γιατι τα πραγματα δεν εγιναν οπως τα περιγραφετε, γεγονος που επιβεβαιωνεται απο δηλωσεις παρισταμενων και του ιδιου του βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.