Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δημοπρατήθηκε το έργο Λιμάνι Πισαετού


Την Τρίτη 28/9, πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία του έργου του Λιμανιού του Πισαετού, με τη συμμετοχή εννέα εργοληπτικών εταιριών.
Μειοδότρια εταιρία είναι η ΑΤΟΜΟ ΑΕ, με έκπτωση 39%.
Ο Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, ούτως ώστε να επιταχυνθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για το ξεκίνημα του έργου.
Το έργο αυτό όπως κάθε λιμενικό έργο, θα διευκολύνει τη σύνδεση της Ιθάκης με την Κεφαλονιά και την ενδοχώρα και ως εκ τούτου πρόκειται να συμβάλλει στην τόνωση της προσέλευσης τουριστών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της Ιθάκης.
Το έργο θα περιλαμβάνει επέκταση και εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου λιμένα Πισαετού, βελτίωση της οδικής πρόσβασης, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και κτιριακή υποδομή. Προβλέπεται, παράλληλα αύξηση του χερσαίου χώρου του λιμένα και κατασκευή ισόγειου κτιρίου εξυπηρέτησης.
Η έναρξη των εργασιών αναμένεται να γίνει εντός δυο μηνών.Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου σε 26 μήνες από τη σύμβαση.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.