Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο Μάρκος Κοτσιλίνης κατά πάσα πιθανότητα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς για το ΠΑΣΟΚ


Μπορεί να μην βγήκε καπνός από το κονκλάβιο του διευρυμένου ΠΑΣΟΚ αλλά…. ο υποψήφιος δήμαρχος ήδη έχει χρηστή!

Σύμφωνα με σοβαρή πληροφορία που έχουμε η διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής, που μπορεί να μην ολοκλήρωσε (τυπικά) τη συζήτηση για το τελικό χρίσμα αυτό πλέον δόθηκε στον Μάρκο Κοτσιλίνη ο οποίος θα προχωρήσει για τη συγκρότηση του κομματικού ψηφοδελτίου.
Η επιλογή αυτή στηρίχθηκε σε τρία στοιχεία σύμφωνα με την ενημέρωσή μας: α) Στο συντριπτικό γκάλοπ ύπερ του Μάρκου που έκανε το ΠΑΣΟΚ (το ίδιο αποτέλεσμα έδειξε και η ψηφοφορία του INFOKEFALONIA) β) ο Τσιλιμιδός θεωρείτε για το ΠΑΣΟΚ αδύναμος για τον νέο Δήμο Κεφαλονιάς, και γ) στο γεγονός ότι ο Μάρκος ανήκει στη βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά με αρκετές συμμαχίες σε πολλές συνιστώσες της «δημοκρατικής» παράταξης.
Απέφυγαν την κάθοδο κεντρικού στελέχους φοβούμενοι μια ενδεχόμενη ήττα τις επιπτώσεις που θα είχε και στην κυβέρνηση!
Μάθαμε ότι ο νυν Δήμαρχος Αργοστολίου μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πικραμένος για το κόλπο «γκρόσο» που του παίξανε οι σύντροφοί του, όπως έλεγα σήμερα και ο ίδιος.
Είδαμε το δήμαρχο στη αγορά στη παραλία με την βερμούδα του και μας φάνηκε ότι μάλλον ξεκινά τα μπάνια.
Για μας τρείς επιλογές έχει πλέον ο συμπαθής κατά τα άλλα Δήμαρχος Αργοστολίου:
1. Να υποταχθεί κάτω από τον «χωριάτη», όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλου του Μάρκου, φυσικά με την δοκιμασία του σταυρού,
2. Να κοιτάξει στα μάτι τον  Μάκη το Φόρτε και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και να ξεχάσει τα περί στήριξης της κομματικής επιλογής και
3η επιλογή να δει σε πιο σχολείο έχει οργανική θέση για διδασκαλία που και αυτό θα είναι δύσκολο μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τις αίθουσες διδασκαλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.