Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ»


Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα και πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται από την διοικούσα επιτροπή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το τοπικό ποδόσφαιρο και το νησί μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα ξεκινάει την Τρίτη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία του ο «Θρύλος» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Σε μια εποχή δύσκολη για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και σε πολύ κακές οικονομικές συγκυρίες επίσης, κάποιοι άνθρωποι τόλμησαν μια πολύ (κατά την προσωπική μας άποψη) μεγάλη και βαθειά τομή στο τοπικό ποδόσφαιρο κάνοντας το όνειρο για κάτι καλό στο τοπικό ποδόσφαιρο ακόμη πιο προσιτό, κάτι που ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος.
Και αν φέτος μπορεί να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και σε ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα, η συνέχεια πρέπει να είναι το ίδιο έντονη και με μεγαλύτερη συνέχεια χωρίς απογοήτευση και μουρμούρες από τους «ξερόλες» και παντογνώστες γνωστούς άγνωστους του τοπικού ποδοσφαίρου, που είτε το θέλουν είτε όχι αυτή η προσπάθεια είναι η τελευταία για το τοπικό ποδόσφαιρο που τελευταία αργοπεθαίνει και πρέπει να πετύχει. Είναι υποχρέωση όλων μας να την βοηθήσουμε και πολύ περισσότερο να την προστατεύσουμε.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο περυσινός προπονητής της ο Δημήτρης Κουζηνός ένας σοβαρός και καλός προπονητής στα θετικά του οποίου είναι, το ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και έκλεισε την τελευταία στιγμή, και αφού διάφοροι προπονητές αρνήθηκαν για διάφορους λόγους με βασικότερο την έλλειψη ικανού χρόνου προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα.
Η προετοιμασία έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 7μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μεταγραφές ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της προσεχούς εβδομάδας, αφού ο χρόνος επείγει, πάντως βρίσκονται σε καλό δρόμο και πολλές από αυτές θεωρούνται ήδη κλεισμένες.

Επίσης ακούγεται και η μεταγραφή 2-3 καλών ποδοσφαιριστών εκτός νησιού που θα βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε το νέο αυτό και σημαντικό εγχείρημα στο τέλος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ανάλογη συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.