Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Κάνει "μπάσιμο" στο Δήμο το ακομμάτιστο εμπορικό κίνημα Κεφαλονιάς


«Οι άνθρωποι κάνουν τις πόλεις!»

Σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ώρα 2,30μμ στο Επιμελητήριο οι παραβρισκόμενοι, ύστερα από πρόσκληση του συντονιστικού, εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρξει ακομμάτιστη εκπροσώπηση με ψηφοδέλτιο στο νέο Δήμο για την Τετράπολη των αναγκών και των οραμάτων του Κεφαλονίτικου Λαού!.







Ειπώθηκε ότι το ανεξάρτητο ρεύμα των πολιτών πρέπει να προχωρήσει έξω από τα διαπλεκόμενο αλισβερίσι και να παίξει τον πραγματικό ιστορικό του ρόλο, ώστε και να ξαναγεννηθεί το όραμα της ΑΚΙΔΑ, που δεν την άφησαν να ανθήσει γιατί μάλλον τη φοβήθηκαν.

Η κουβέντα άνοιξε και σε άλλα θέματα, όπως για την ανάπτυξη του νησιού, το δράμα της αγοράς, το «μαρτύριο» των πολιτών από το μνημόνιο που δέχθηκε η κυβέρνηση κ.α.











Αυτό που βγήκε από την πρώτη συνάντηση ήταν ότι «οι άνθρωποι κάνουν τις πόλεις» και γι’ αυτό θα γίνει νέα συγκέντρωση με μεγαλύτερα συμμετοχή διότι το ακατάλληλο της ημέρας και της ώρας δεν επέτρεψαν σε πολλούς να συμμετέχουν, και συμφωνήθηκε να γίνει την Τετάρτη 18 Αυγούστου στον ίδιο χώρο στις 8 το βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.