Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το δημοσίευμά μας για τη ΔΕΗ στον ΛΟΥΡΔΑ έφερε αποτέλεσμα !


Ύστερα από το έγκυρο και αποκλειστικό φωτο-ρεπορτάζ του INFOKEFALONIA, όσον αφορά την τοποθέτηση από τη ΔΕΗ κολώνων με φωτιστικούς λαμπτήρες στη παραλία του Λουρδά (από την Τετάρτη 28/7/2010), όπου στηλιτεύαμε αυτή την καθυστέρηση της σύνδεσή τους με το δίκτυο, είδαμε μόλις χθες βράδυ (Δευτέρα 2-8-10) τα φώτα να ανάβουν!

Η αναπαραγωγή του ρεπορτάζ από άλλα ΜΜΕ βοήθησε πιθανών στη λύση του θέματος, με τη διαφορά όμως οφείλουν κάποιοι να γράφουν και την αρχική πηγή του άρθρου για την αξιοπιστία του δημοσιεύματος, όπως εμείς πράττουμε πάντα.

Το δημοσίευμα μας μπορεί να στεναχώρησε κάποιους παράγοντες αλλά ο ρόλος των ΜΜΕ ενημέρωσης είναι και να ελέγχουν την κάθε μορφή εξουσία με την καλή έννοια του όρου.

Το INFOKEFALONIA συνέχισε και χθες βράδυ το ρεπορτάζ με τη λειτουργία του δικτύου και καταγράψαμε απόψεις επιχειρηματιών και πολιτών για την αναβάθμιση της περιοχής που έχει παραμεληθεί παρά κάποια όμως δειλά βήματα, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει σύγχυση σε ένα σοβαρό θέμα για την κατασκευή του έργου!

Συγκεκριμένα υπάρχει η άποψη στη περιοχή ότι το έργο το έφτιαξε συγκεκριμένος εκδότης – επιχειρηματίας που έχει κτήμα στη παραλία και όχι η ΔΕΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Λειβαθούς.

Επί αυτού θέλουμε μια συγκεκριμένη απάντηση από τη ΔΕΗ Κεφαλονιάς εάν η δαπάνη του έργου (εργολαβία) μελετήθηκε-προϋπολογίστηκε και πληρώθηκε από το ταμείο της επιχείρησης ή αν υπάρχει συγκεκριμένη δωρεά.

Τώρα για το θέμα τις αισθητικής του δικτύου ας μη γίνεται λόγος διότι το θέμα μας παραπέμπει στις στάνες (των συμπαθών κτηνοτρόφων μας) του Αίνου και όχι σε τουριστική περιοχή και μάλιστα σε μια παραλία που φέρει κέρδη και έσοδα στο νησί μας.

Όχι κύριοι αυτό δεν είναι θέαμα για παραλία! Χάθηκαν άλλα υλικά που θα έδιναν αρμονικά με το ύφος της παραλίας; Το τοπικό συμβούλιο τι κάνει ρε παιδιά; Μετά θέλετε και ποιοτικό τουρισμό στην περιοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.