Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Ν. ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ!

Ο Νίκος Βουτσινάς είναι ο νέος προπονητής του Παγκεφαλληνιακού, μετά τη συνάντηση που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τους παράγοντες των «κυανόλευκων» το μεσημέρι του Σαββάτου (10/07).
Αυτή η συνεργασία έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, «πλάνο τριετίας», όσο, δηλαδή, συμφώνησαν να συνεργαστούν οι δύο πλευρές, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, όπου ο Παγκεφαλληνιακός (η φωτό είναι από το επίσημο site της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι., http://www.epski.gr/ ) θ’ αγωνιστεί στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Επίσης, ο Ν. Βουτσινάς (με πρόσφατες παρουσίες στον πάγκο των Διλινάτων και των Μικτών Ομάδων της Ένωσής μας) θα έχει αρμοδιότητες και για τα τμήματα Υποδομής του «κυανόλευκου» Συλλόγου, σε συνεργασία με το Γιώργο Βασιλάκη, με στόχο ν’ αναδειχθούν νέα ταλέντα (αλλά και για την καλύτερη προσαρμογή των νέων παιδιών που θ’ αγωνιστούν τη νέα σαιζόν στην ανδρική ομάδα, προερχόμενα από τις Ακαδημίες).

Ρεπορτάζ: Φώτης Τσιλιμιδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.