Κυριακή 17 Μαΐου 2015

11ο Συνέδριο Παγκόσμιας Ομοσπονδίας "ΟΔΥΣΣΕΥΣ"


Εμφάνιση kek1.jpg 
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο ,16 Μαΐου 2015, στη Νέα Υόρκη οι εργασίες του 16ου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων "ΟΔΥΣΣΕΥΣ". Με τον διακεκριμένο Καθηγητή της διασποράς κ.Κ.Ευθυμίου να αναπτύσσει το θέμα : 
Νέα Προγράμματα Ελληνομάθειας για την Ομογένεια και τον Α/Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Ε.Κεκάτο να αναφέρεται στις Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Νησιού. Με την αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ κ.κ.Συνέδρων ολοκληρώθηκε η πρώτη Ενότητα των Εργασιών. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι διαδικασίες απολογισμού του απερχόμενου Συμβουλίου και οι Εκλογές για την Ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που ομόφωνα
εκλέχθηκε ως Πρόεδρος ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους , κ.Διονύσης Βλάχος.
Στη συνέχεια αργά το απόγευμα σε μια εορταστική Δεξίωση , που τίμησαν με την παρουσία τους τα Μέλη και οι Θεσμικοί εκπρόσωποι της Παροικίας έγινε η απονομή του "Οδύσσειου Βραβείου" στα εξέχοντα Μέλη της Διασποράς , κ.Γ.Αλεξίου και κ.Γ.Φακίρη.
Σήμερα Κυριακή , μετά τον εκκλησιασμό στην Εκκλησία του Αγίου Γερασίμου στο Manhattan, ο κ.Κεκάτος θα κάνει την ιστορική αναφορά στην "Ένωση των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα".
Εμφάνιση kek.jpg
Εμφάνιση kek2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.