Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην 10th Seatrade Med.


Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην 10th  Seatrade Med.

Η Δημοτική Αρχή της Κεφαλονιάς, έχοντας σε αυστηρή προτεραιότητα την Τουριστική ανάπτυξη όλων των κλασσικών και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης του Νησιού, συμμετέχει όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού Κρουαζιέρας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά, ο κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα μεταβεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, όπου εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει στις εργασίες της 10ηςSeatrade Med από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2014.

Η συνεπής συμμετοχή του Νησιού σε όλες τις Seatrade διεθνώς, σε συνεργασία πάντα με την εξειδικευμένη Εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού Κρουαζιέρας CTM, η οποία προγραμματίζει και οργανώνει όλες τις ανάλογες συναντήσεις εργασίας του κ.Κεκάτου με τα Στελέχη των Εταιρειών Κρουαζιέρας, έχει συμβάλει...
ουσιαστικά στην καθιέρωση της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενο προορισμό Κρουαζιέρας.

Τέλος, η σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Σουηδική αγορά της τάξεως του 9% επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη σωστά στοχευμένη πολιτική της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς.

Η εμμονή στην τουριστική παραπληροφόρηση και ειδίκευση στη δυσφήμηση του Νησιού μας από συγκεκριμένο para-site , όπως έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, θα αποτελεί τη γραφική νότα της παραδημοσιογραφίας, που αδυνατεί να κατανοήσει ότι οι Εκλογές ολοκληρώθηκαν και η «συνεχιζόμενη λάσπη», είναι άνευ αντικειμένου πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.