Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ: "Να αξιοποιήσουν τη δημόσια περιουσία αποκλειστικά προς όφελός των κατοίκων της περιοχής"


Να αξιοποιήσουν τη δημόσια περιουσία αποκλειστικά προς όφελός των κατοίκων της περιοχής. Η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς πραγματοποίησε εκδήλωση στο Τραπεζάκι στο χώρο της εκκλησίας προκειμένου να ενημερώσει για την αντίθεση της τους κατοίκους της περιοχής για τη σχεδιαζόμενη πώληση που αφορά την παραλία Τραπεζάκι.
Στη συγκέντρωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μίλησε ο Διον. Αλιβιζάτος ο οποίος έκανε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις της Επιτροπής στον νέο Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο. Για το Δήμαρχο τόνισε ότι έχει αποφασίσει να υλοποιήσει την από καιρό σχεδιαζόμενη από κυβέρνηση, ΕΕ εκποίηση (παράδοση σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα) του εν λόγω ακινήτου εκτάσεως 68,5 στρεμμάτων και της παραλίας, όπως επίσης και για άλλα φιλέτα που υπάρχουν στην Κεφαλονιά, (βλέπε Μετόχι, Ράγια, Αίνος κλπ) και μάλιστα έχει καθορίσει ήδη από πριν και το είδος της επιχειρηματικής δράσης που θα λάβει χώρα στην...
εν λόγω περιοχή. Κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής και τον Λαό της Κεφαλονιάς να οργανώσουν το αγώνα τους, για να αποτρέψουν την παραπάνω εκποίηση που γίνεται με το πρόσχημα της αξιοποίησης. Να παλέψουν ώστε να αξιοποιήσουν όλη τη δημόσια περιουσία αποκλειστικά προς όφελός τους, για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες στην ψυχαγωγία, στον αθλητισμό στην ξεκούραση και την αναψυχή, την παιδεία, την υγεία κ.α.

Παρέμβαση έγινε από τον πρόεδρο του ΕΚΚ-Ι Γ. Γαβρίλη και τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μ. Μαρκάτο.

Στη συνέχεια ο Κώστας Ποδηματάς αναφέρθηκε στο ιστορικό της περιοχής και της εκκλησίας, παρέμβαση έκανε και ο Πέτρος Μποφιλάτος. Κατόπιν προβλήθηκε ελληνική ταινία γυρισμένη εξολοκλήρου στην Κεφαλονιά προσεισμικά με γνωστούς ηθοποιούς που έκαναν το ντεπμούτο τους τότε τον Καμπανέλλη, τον Βόκοβιτς, στον Σταρένιο κ.ά.

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΔΙΟΝ. ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΠΟΔΗΜΑΤΑΣ Κ.

ΜΠΟΦΙΛΑΤΟΣ Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.