Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση "φωτιά" του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου εναντίον της τοπικής Χρυσής Αυγής


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
 Προς πολιτικούς… καραγκιόζηδες.Το μελάνι είναι ακριβό, τα εκτυπωτικά είναι και αυτά πολύ ακριβά, ωστόσο, θα κάνω σήμερα την υπέρβαση και ως «δημοσιογραφικός λακές» μέσα από την «ρυπαρή κιτρινοφυλάδα» που διαβάζετε, θα...
δώσω μια σύντομη απάντηση σε κάποιος σκοτεινούς τύπους, που νομίζουν ότι κάνουν πολιτική.
Στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας (ενωεί της εφημερίδας που εκδίδει "Κεφαλονιά") είχαμε φιλοξενήσει επιστολή του πρώην επικεφαλή της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά, Χριστόφορου Χουρμούζη και αυτό φαίνεται δεν άρεσε στα παλικάρια της τοπικής Χρυσής Αυγής, τα οποία επιτέθηκαν στην εφημερίδα και σε εμένα προσωπικά. Με αυτό το σκεπτικό όταν φιλοξενούμε επιστολή κάποιου συμπολίτη μας, ο οποίος αναφέρεται σε κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή, τότε η οικογένεια του εκλιπόντος θα έπρεπε να βάλει φωτιά να μας κάψει. Ακόμη και έτσι, τα παλικάρια δεν έστειλαν την επιστολή-εμετό που συνέταξαν στην εφημερίδα και τον εκδότη της, αλλά μόνο σε δύο τοπικά ΜΜΕ που ακόμη φιλοξενούν τα δελτία Τύπου τους. Δεν θα ανοίξω διάλογο με τους πολιτικούς καραγκιόζηδες και τα πολιτικά αποβράσματα που συνέταξαν την επιστολή.
Απλά θέλω να τους «παρακαλέσω» μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου να μου αποδείξουν την παρακάτω παράγραφο που αναφέρουν στην επιστολή τους: «Καταλαβαίνουμε και την αγωνία όλων των πολιτικά μελλοθάνατων να γλιτώσουν από το μοιραίο, όπως και των δημοσιογραφικών παρασίτων, που ζουν από τα ψίχουλα που τους πετά το καθεστώς που υπηρετούν, να γλιτώσουν το μεροκάματο που κινδυνεύει». 
Σε περίπτωση που δεν αποδείξουν σε εμένα τα παραπάνω, τότε το πράγμα θα πάρει τη δικαστική οδό. Απλά να υπενθυμίσω στους δύο συντάκτες της επιστολής (ξέρω τα ονόματά τους, είναι γνωστά στο πανελλήνιο) πως για το καλό τους δεν θα πρέπει να φτάσουμε στις δικαστικές αίθουσες. Αμφότεροι έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. 
Αυτά τα ολίγα…

*Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

«Δημοσιογραφικός λακές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.