Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Διώξτε απο την Κεφαλονιά τους κομιστές!!!!




Τέτοια αποτυχία στη συνάντηση για την «αποσαφήνιση τυχόν παρανοήσεων σε σχέση με τον έλεγχο και τη λειτουργία των σχολείων Α/βμιας και Β/θμιας εκπ/σης», όπως ακριβώς λέει το δελτίο τύπου που έστειλε ο Δήμος, δεν έχει υπάρξει άλλη φορά.
Για άλλα πήγαν γονείς και εκπαιδευτικοί, να ακούσουν, για άλλα μιλούσαν ο καθηγητής κ. Π. Καρύδης και οι υπάλληλοι του ΟΑΣΚ, κ.κ. Βελισσαράτου και Ιωακειμίδου.
Ένα κομφούζιο επικράτησε μέσα στην αίθουσα όταν οι γονείς και οι καθηγητές που αγωνιούσαν για το σχολείο τους αν είναι κατάλληλο, ο Δήμαρχος τους έλεγε άλλα. Αν θα μπορούν τα παιδιά.....
να πάνε σχολείο σύντομα, κανείς δεν τους έδωσε απάντηση.
Πολλές ερωτήσεις αλλά καμία απάντηση, το μόνο που τους έλεγαν ήταν πως θα αντιμετωπίσουν έναν σεισμό πηγαίνοντας τα παιδιά κάτω από τα θρανία και ο καθηγητής κάτω από την έδρα. 
Με το δίκιο τους οι γονείς αγανάκτησαν φωνάζοντας και υποβάλλοντας όλοι μαζί ερωτήσεις με..
συνέπεια να γίνεται ένα κομφούζιο. 
Άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ έβαλα τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας τα πράγματα όπως είναι. Την πραγματική αλήθεια. 
Πιστεύουμε ότι ο Δήμος με την οργάνωση αυτής της σύσκεψης-εκδήλωσης θέλησε να παραπλανήσει του γονείς και τους καθηγητές, να κρύψει την αλήθεια. 
Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα, υπάρχουν Video και ηχογραφημένα ντοκουμέντα και σας καλούμε να τα δείτε και να τα ακούσετε.
Ακούστε την ΟΜΙΛΙΑ κ. Π. ΚΑΡΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.