Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
www.thodoros.gr             anasa.ionia@gmail.com    info@thodoros.gr
ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ!
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝΔΙΑΣ-ΓΚΕΡΕΚΟΥ-ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Το νέο μεγαλύτερο κύμα ξεπουλήματος της δημόσιας κοινόχρηστης περιουσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Στα Ιόνια Νησιά το τίμημα αυτής της υποτελούς και ιδιοτελούς συμπεριφοράς της μνημονιακής συγκυβέρνησης που βγάζει στο....
«σφυρί» την δημόσια περιουσία, είναι εξαιρετικά μεγάλο. 
Στην Κέρκυρα προχωρούν ακάθεκτοι στην τσιμεντοποίηση του Ερημίτη, αφού παρά το ότι εκκρεμεί η εκδίκαση δυο προσφυγών ενώπιον του ΣΤΕ ,αυτοί ενέκριναν ήδη το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Ακινήτου (ΕΣΧΑΑ) το οποίο προβλέπει την οικοδόμηση 36400 τμ κτιρίων μέσα σε
Παρθένα περιοχή!
Στην Λευκάδα δημοσίευσαν σε φεκ της 14.11.2013 την άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ εκτάσεων συνολικής επιφάνειας 577000 τμ στις Αλυκές και στην Βασιλική, προκειμένου να εκποιηθούν όπως-όπως έναντι «πινακίου φακής» στο κερδοσκοπικό κεφάλαιο!
Στην Κεφαλονιά με το ίδιο φεκ προχωρούν στο ξεπούλημα 54 (!) οικοπέδων  στην περιοχή του Πόρου, παραδίδοντας την τοπική ανάπτυξη στο έλεος ιδιωτικών συμφερόντων!
Στην Ζάκυνθο με άλλο ΦΕΚ της 28.11.2013 ξεπουλούν δυο ακίνητα συνολικής έκτασης 19200 τμ στα Καλυβάκια και τον Άγιο Νικόλαο!

Είναι τεράστια η ευθύνη των τοπικών παραγόντων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βουλευτών και υπουργού, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν αργά η γρήγορα ενώπιον του λαού των Ιονίων.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ζητεί την θέση ευθύνης του ΠΣ Ιονίων και του Περιφερειάρχη απέναντι σ αυτήν την ιδιότυπη «γενοκτονία» σε βάρος του τόπου και των πολιτών.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α πιστεύει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για την ανατροπή της άθλιας πολιτικής που εκπορεύεται από την ΕΕ και την τρόικα και υλοποιείται από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και συντονίζει τον αγώνα της με τα κινήματα πολιτών και τους μη προνομιούχους συμπολίτες και συμπολίτισσες  για να σταματήσει η φτωχοποίηση του λαού και η εκποίηση της δημόσιας κοινόχρηστης περιουσίας.

Αργοστόλι, 13/12/2013                      Θεόδωρος  Γαλιατσάτος
                                                            Περιφερειακός σύμβουλος
                                                            Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.