Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Περιγραφή: cid:image005.png@01CED0A9.345AA810ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 3752
ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ 28100
ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΤΗΛ. 2671025535     IP 6985
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 05-11-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
..Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχουμε την έννοια την αποταμίευσης ως πρώτη μας σκέψη και δράση.
Και αυτό γιατί θεωρούμε ότι οι τράπεζες και ειδικά εμείς, που νιώθουμε ότι είμαστε μία τράπεζα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένους δεσμούς με την τοπική κοινωνία, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Σε ένα κόσμο που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τις ηθικές αξίες οι τράπεζες έχουν καθήκον να προάγουν και να.......... διαδώσουν αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η προστασία του περιβάλλοντος. 

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως ξέρετε, είναι η τράπεζα της αποταμίευσης και χρόνια τώρα επισκέπτεται τα σχολεία σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, καλλιεργώντας στα παιδιά την αποταμιευτική συνείδηση. Σήμερα, ακόμη περισσότερο, το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει να προωθεί το θεσμό της αποταμίευσης και να λειτουργεί ως η ουσιαστικότερη πηγή συγκέντρωσης και ενεργοποίησης των αποταμιεύσεων της ελληνικής κοινωνίας.

Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή πρέπει να γίνουν θεσμός με την συμμετοχή όλων των σχολείων του νομού μας. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές.

Πρεντάνος Διονύσιος

Διευθυντής Καταστήματος

Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αργοστολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.