Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΕΕ: Κοινωνική πολιτική ή πολιτικός κυνισμός;


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 71/01 Νοε 13
Κοινωνική πολιτική ή πολιτικός κυνισμός;

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού προς τους συγκυβερνώντες, αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου του ότι αρχίζει από 01 Νοε 13 το πρόγραμμα......
της δωρεάν διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες της ελληνικής επικράτειας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου οι δικαιούχοι άποροι στην Ελλάδα έφθασαν στο ιστορικό υψηλό των 900.000 συμπατριωτών μας. Εύγε κύριε υπουργέ!

Ο εν λόγω υπουργός, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία αφού με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα διανείμει στους 900.000 άπορους τρόφιμα συνολικής αξίας 25,5 εκατομ. ευρώ, δηλαδή τρόφιμα αξίας 28,30 ευρώ κατά κεφαλήν.

Θερμά συγχαρητήρια στον υπουργό και στους συνεργάτες του, που θα προφέρουν ένα τέτοιο λουκούλλειο γεύμα στους απόρους. Για την ιστορική αλήθεια αξίζει να αναφερθεί ότι τα 28 ευρώ ισοδυναμούν με ένα ποτήρι κρασί στα πολυτελή ξενοδοχεία που καταλύουν οι κυβερνητικοί παράγοντες με την κουστωδία τους, κατά τα υπηρεσιακά τους ταξίδια στο εξωτερικό.

      Ο Ελληνικός Λαός διαπιστώνει από τη μια τη συνεχιζόμενη λεηλασία που υφίσταται η αξιοπρέπεια των συμπατριωτών μας, οδηγώντας μεγάλο τμήμα του πληθυσμού σε συσσίτια ελεημοσύνης και από την άλλη την υποκρισία των κρατούντων, που παρουσιάζουν τη διανομή συσσιτίων ως επιτυχή κοινωνική πολιτική.

Αλλά ο πολιτικός κυνισμός της συγκυβέρνησης έχει μια βάσιμη δικαιολογία: Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που δεν εργάσθηκαν ποτέ στη ζωή τους και δεν έχουν την παραμικρή ασφαλιστική εισφορά σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο, άνθρωποι που έχουν κάνει επάγγελμά τους την πολιτική και χόμπι τους την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της απελπισίας, να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ανεργία, ανέχεια και φτώχεια.
           
Ο υπερήφανος Ελληνικός Λαός δεν δέχεται τα ψιχία σας κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης και όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή θα σας τιμωρήσει, αφού εσείς την απελπισία του την κάνατε θυσία στον βωμό του πολιτικού σας καύχους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Xαριλάου Τρικούπη 24 , Αθήνα, 10680, Μέγαρο Καπιτόγλου, 6ος όροφος, τηλ 211 182 6004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.