Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακυνθίων και ο Παύλος Κολοκοτσάς


Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο Δήμο Ζακυνθίων ανακοίνωσε επίσημα και για πρώτη φορά, μέσω του –Ε-, ο Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος απάντησε και στις πληροφορίες που τον θέλουν να συνεργάζεται με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αυτό που θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο, είναι πως η υποψηφιότητα αυτή ανατρέπει άρδην το πολιτικό σκηνικό που είχε διαμορφωθεί εν΄όψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δημιουργεί νέα δεδομένα κυρίως στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο κ. Κολοκοτσάς είναι ένα από τα ιστορικά στελέχη και πρώην πολιτευτής του κόμματος.
Ο κ. Κολοκοτσάς, δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την πληροφορία περί επαφών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υπογραμμίζοντας με νόημα πως οι ιδέες και οι απόψεις του είναι γνωστές και πως θα τιμήσει όσους τον τιμούν με.....
την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.
«Τόσα χρόνια αγαπώ και στηρίζω τη Ζάκυνθο και τους Ζακυνθινούς και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπό μου. Απέδειξα με συνέχεια και συνέπεια πως όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι για τη Ζάκυνθο» σημείωσε ο κ. Κολοκοτσάς, επισημαίνοντας πως στο επίκεντρο των προσπαθειών του βρίσκονται κυρίως οι νέοι ζακυνθινοί, των οποίων την ψήφο και την στήριξη θα ζητήσει!
«Πρέπει να τους πείσουμε πως υπάρχει μέλλον, πως δεν είναι όλα μαύρα και πως υπάρχει ελπίδα!» σχολίασε.
Ειδικά για το θέμα της στήριξης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Κολοκοτσάς απάντησε: «Σέβομαι και τιμώ τον κάθε ένα που με τιμά. Και σε κομματικό επίπεδο, κάποιοι άνθρωποι με τιμούν, με εκτιμούν και θέλω να τους ευχαριστήσω! Βεβαίως έχω μια συνέχεια και μια συνέπεια στην ιδεολογία μου και στην αγάπη μου για τη Ζάκυνθο και πάντα παρών για να κάνω ό,τι καλύτερο. Μιλάμε για δημοτικές εκλογές και δεν χρειάζεται κομματικοποίηση. Επομένως, αν βρεθούν δυνάμεις για να  στηρίξουν τον Π. Κολοκοτσά σαν Ζακυνθινό σε ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, με προσωπικότητες και νέους ανθρώπους είμαι ανοιχτός στη συζήτηση!»
«Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για το Δήμο και ξεκίνησα το 2002 αυτό το όνειρο! Δεν εξοντώθηκα όπως κάποιοι έλεγαν, έχω την οικογένειά μου, όραμα και δυνάμεις για τη Ζάκυνθο. Συνεργάζομαι με τους πάντες για ότι καλύτερο για τη Ζάκυνθο. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία γιατί η ενότητα θα φέρει την πρόοδο» τόνισε.
Να σημειωθεί τέλος, πως χθες το μεσημέρι ο κ. Κολοκοτσάς βρέθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τις υποδομές του νησιού αλλά και τις επικείμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.