Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
Συνάδελφοι
σας καλούμε να συμμετάσχετε μέσα από τις γραμμές των ταξικών σωματείων, στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Για να μπορέσει ο εργαζόμενος να απεγκλωβιστεί από την προπαγάνδα της Ε.Ε. της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου, πρέπει να στηρίξει το σωματείο του, να συζητήσει με τους συναδέλφους του, να λάβει μέρος ενεργά στον καθημερινό αγώνα.
Να μην παραπλανηθούν οι εργαζόμενοι από την συζήτηση περί πλεονάσματος, κουρέματος χρέους. Όλα αυτά εξυπηρετούν την ισοπέδωση της ζωής μας, και.....
των εργασιακών δικαιωμάτων μας.
Τα δίνουν όλα για την κερδοφορία των μονοπωλίων, στραγγίζουν το λαό, σφίγγουν ακόμα περισσότερο τη μέγγενη της εκμετάλλευσης! Αν δε συναντήσουν εμπόδια θα προχωρήσουν ακάθεκτοι στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Μονό με αγώνα, με οργάνωση, με μαζικότητα, με αντοχή, με συνέχεια, μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τη δύναμή μας.
Αν δεν σηκώσουμε το κεφάλι τώρα θα μας γονατίσουν.
Μας θέλουν υποταγμένους και φοβισμένους.

Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν ακόμα χειρότερα μέτρα, τη στιγμή που δεν έχουν εφαρμοστεί πλήρως τα ήδη ψηφισμένα.

Ό,τι μέτρα φρενάρονται από τους αγώνες χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα να μπλοκάρονται συνεχώς. Το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων, ο πολλαπλασιασμός των ατομικών συμβάσεων είναι το εργαλείο για να πετύχουν πιο εύκολα τις επιδιώξεις τους. H επίθεση που κάνουν δεν έχει τέλος!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε όταν η καθημερινή αγανάκτηση, το «φτάνει πια, δεν αντέχουμε» γίνει σύνθημα αγώνα και οργάνωσης σε κάθε εργοστάσιο, τόπο δουλειάς, σε κάθε συνοικία. Μπορούμε να φοβίσουμε μεγαλοεργοδοσία και κυβέρνηση. Η κυβέρνηση και οι εργοδότες να μας βρουν μπροστά τους οργανωμένους και αποφασισμένους.
Σας καλούμε ως πρώτο βήμα να συμμετάσχετε στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 4/10 στο Εργατικό Κέντρο.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.