Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δημ.Αντωνίου: Γ. Προβόπουλος, Δ/τή ΤτΕ: Τον Πιάσαμε με την Γίδα στην Πλάτη ! Ναυάγησε η «εξαγορά» της Eurobank από το ΤΧΣ


ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ...τρέχουνε να σωθούνε...μόνο μια αυτοκτονία τους σώζει... το ΤΧΣ ακυρώνει την ανύπαρκτη "εξαγορά" ζητώντας από την Euorbank να της επιστρέψει 2.5 δισ. από το τίμημα της "εξαγοράς". τα υπόλοιπα 3.3 ποιός τα έφαγε? Πριν 4 μέρες ενημέρωσα τις "αρχές", χθές το έβγαλα στο διαδίκτυο και σήμερα ανακοινώθηκε ο ακύρωση της "εξαγοράς" το ΤΣΧ...άρχισε ο Αρμαγεδών για τους προδότες....ΠΑΝΗΓΥΡΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. 
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ EUROBANK ΑΠΌ ΤΟ ΤΧΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!! 
Διαβάστε αυτό: "Να σημειωθεί μεταξύ άλλων ότι το ΤΧΣ απαιτεί οι τράπεζες να επιστρέψουν μέρος των κεφαλαίων που κατέβαλλε το Ταμείο κλείνοντας τις μαύρες τρύπες κοντά στα 3,8 με 4 δισεκ. στην Εθνική και περίπου 2,5 δισεκ. στην Eurobank". 
Αρα η Εθνική και η Eurobank πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις στο ζήτημα της κεφαλαιακής ανεπάρκειας". Πέτρος Λεωτσάκος. 
Πριν Αλέκτρω Λαλήσει:
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !: Το ΤΧΣ ζητάει πίσω 2,5 δισ. από την Eurobank ! ακυρώνοντας την "εξαγορά" στην πράξη (σημερινή εξέλιξη!, τυχαίο?). Κλείνει η τράπεζα. Σώστε ότι μπορείτε πλέον...ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...Ποιός έφαγε τα 5.8 δισ. της δήθεν εξαγοράς?.
Για το παραπάνω θέμα, ενημέρωσα εγγράφως πριν 4 ημέρες: Την ECB, Commission, Πρόεδρο της Βουλής, ΤΧΣ, ΚτΕ, Αρχηγούς Κομμάτων, τους 300 βουλευτές, ΣΔΟΕ και επίκειται και κατάθεση μήνυσης. 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποκλείσει το e-mail μου! 
Ο Πρώτος Προδότης "Πρόεδρος" στην Ελληνική Ιστορία.


Που θα με βρείτε (Δημ. Αντωνίου) 


www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.