Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: "ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α."


ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Χ.Α

Η δολοφονία στο Κερατσίνι αναδεικνύει οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού από την Χ.Α. και ακροδεξιά κέντρα.  Η κλιμάκωση είναι φανερή (επίθεση στο Πέραμα, Μελιγαλάς, δολοφονία στο Κερατσίνι.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί χρησιμοποιεί και αξιοποιεί την κατασκευασμένη θεωρία των 2 άκρων και έτσι αντικειμενικά«νομιμοποιεί» την εγκληματική δράση της Χ.Α.  Η πολιτική της τακτική είναι επικίνδυνη για την.........
δημοκρατία, εξισώνει το θύμα (κοινωνία) με τον θύτη (ακροδεξιά και βάρβαρη πολιτική λιτότητας).

Αυτή την ώρα χρειάζεται παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην ασκούμενη πολιτική και την φασιστική πρόκληση και συγχρόνως ψυχραιμία και δημοκρατική εγρήγορση γιατί γνωρίζουμε πως πολλές φορές τα οργανωμένα σχέδια αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού εμπεριέχουν και προβοκάτσιες.

Στα πλαίσια αυτά η  ΑΝ.Α.Σ.Α ζητεί την έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων προκειμένου να εκφραστεί η αταλάντευτη στάση του ριζοσπάστη λαού των Ιονίων για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων πολιτών από τα ακροδεξιά και αντιλαϊκά σχέδια που έχουν εκπονηθεί στο σκοτάδι και αρχίζουν τώρα να υλοποιούνται.

Αργοστόλι, 18/9/2013                            Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                              Περιφερειακός σύμβουλος
                                                              Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.