Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Στην Κεφαλονιά η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας…


Αργοστόλι 20-8-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην Κεφαλονιά την 28-8-2013 ώρα 11,00 πμ, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου θα γίνει η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). 
Αρμοδιότητα της επιτροπής είναι η επεξεργασία θεμάτων περιβάλλοντος ,χωροταξίας και αειφόρου ανάπτυξης, που αφορούν την ΤΑ, η κατάθεση προτάσεων στο συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα υπουργεία κλπ και κυρίως η ενημέρωση των αιρετών και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, ώστε να υπάρχει συντονισμός ενεργειών και δράσεων.
Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος και μέλη της 18 αιρετοί εκπρόσωποι της ΤΑ, μεταξύ των οποίων και ο επί κεφαλής της Παράταξης...... κ. Κοτσιλίνης Μάρκος.
Προγραμματίζεται να παρευρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Ασκούνης.
Δημοσιεύεται συνημμένα η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, όπου σχεδιάζεται, σε συνεργασία με τον Δήμο, την περιφέρεια και το ΤΕΕ, να αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την Κεφαλονιά.

Η ανακοίνωση αυτή θεωρείται και πρόσκληση προς τα ΜΜΕ, τους τοπικούς φορείς και πολίτες για να συμμετέχουν εάν το επιθυμούν.

Κοτσιλίνης Μάρκος

Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.