Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Στη Λευκάδα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος


Παράθεση γεύματος από τον Δήμο Λευκάδας στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο
Στην Λευκάδα βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ύστερα από την πρόσκληση του Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, όπου θα προεξάρχει, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Κυριακή 23 Ιουνίου – Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013), στον εορτασμό της Μονής Παναγίας της Φανερωμένης, πολιούχου και προστάτιδος των απανταχού Λευκαδίων, (κάντε κλικ για το πρόγραμμα).
Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου και των μελών της αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδας, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ο Μηνάς», στη Νικιάνα Λευκάδας, στο οποίο.....
παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Λευκάδας κ. Θεόφιλος, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας κ. Ελευθέριος Αραβανής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στυλιανός Ρόκκος,Πραξιτέλης ΣούνδιαςΝικόλαος ΒικέντιοςΑναστάσιος ΓαζήςΕυτύχιος Ζουριδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λευκάδας κ. Γεώργιος Καραλιόλιος.
Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι του Νίκου Ζαβιτσάνου κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.