Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Νίκος Νικολόπουλος προς Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο: Ανακωχή για 20 ημέρες και μετά χωρίς τους «ομήρους» μαθητές συγκρουστείτε αν τολμάτε...


Νίκος Νικολόπουλος  προς Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο: 
«Κάνε ότι έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής»
Ανακωχή για 20 ημέρες και μετά χωρίς τους «ομήρους» μαθητές συγκρουστείτε αν τολμάτε 
Με ευθύνη της Κυβέρνησης δυναμιτίσθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και με ομήρους τους 18χρονους δοκιμαζόμενους μαθητές, συνεχίζει τον ψευτοτσαμπουκά και το πολιτικό ''νταηλίκι'', η τρόικα των 3 υποτελών και εθελόδουλων συγκυβερνητών στους ξένους» είπε μεταξύ άλλων ο τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος στον Γ. Αυτιά και στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» σ τον ΣΚΑΙ και συνέχισε:
«Το Π.Δ. που μπορεί να μετακινεί τους καθηγητές σε όλη την Ελλάδα ξεχείλισε το ποτήρι της συσσωρευμένης αγανάκτησης των εκπαιδευτικών που .......
δημιούργησαν οι συνεχείς και δραστικές περικοπές από 40-45% στους μισθούς, στις συντάξεις, τα εφάπαξ μα προπαντός στις δαπάνες για την Παιδεία». 
Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ  Ν. Παπαχρήστος και οι βουλευτές Α. Γεωργιάδης (ΝΔ) και Π. Κουρουπλής (ΣΥΡΙΖΑ)
«Είναι επικίνδυνο παιχνίδι αυτό που έχετε στήσει» είπε ο παραιτηθείς από την συγκυβέρνηση Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος στον συνομιλητή του Άδωνη Γεωργιάδη, όταν εκείνος είπε πως «όποιος απεργήσει θα απολυθεί». 
Ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος στην συνέχεια έστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς την τρικομματική κυβέρνηση : «Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι παίζετε με την φωτιά .. Ακολουθείτε επικίνδυνες αντιδημοκρατικές ατραπούς. Είναι δυνατόν να λέτε να αλλάξει το Σύνταγμα για να καταργηθεί το ιερό δικαίωμα της απεργίας;... Ε, τότε τι απομένει να καταργείστε το Σύνταγμα και να κλείσετε την Βουλή.... Όλα αυτά  γιατί για να κάνετε ανενόχλητοι την  ''βρώμικη δουλειά'' των ξένων δανειστών; 
Όλοι  πια το έχουν καταλάβει πως  η υπονόμευση των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών καθώς και η συκοφάντηση και η προσπάθεια απαξίωσης κάθε λαϊκής, κοινωνικής, εργατικής αλλά και πολιτικής διεκδίκησης φέρνει την διάβρωση των δημοκρατικών θεσμών.. 

Να το γνωρίζετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αυτή η τακτική θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και πάντως δεν έχει καμιά, μα καμιά σχέση με τις παρακαταθήκες του Κ. Καραμανλή και με την κοινωνικής κεντροδεξιά παράταξη.  
Αυτή δεν είναι η δική μας ΝΔ. Δεν είναι η ΝΔ του Καραμανλή. 
Αυτό το σύνδρομο ''γαϊδουριάς''  προς τους εκπαιδευτικούς, προς τους μαθητές, προς τους γονείς, προς τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και προς τα στελέχη της ΔΑΚΕ, δεν είναι γνώρισμα της παράταξης του Κ. Καραμανλή. 
Αλήθεια ποιος έχει το δικαίωμα να παίζει στην πλάτη των 100.000 μαθητών  που σε αυτούς τους δύσκολους μνημονιακούς καιρούς, βιώνουν με τους γονείς τους ένα αβάσταχτο ψυχολογικό κόστος;... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.