Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΑΣ-ΚΙ: Προσφορά Ζωοτροφής Κατοικίδιων


                                       Αρ. Πρωτ. 960/19.10.2012
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ως γνωστό, για να διατηρήσουν τα κατοικίδια κινητικότητα, υγιές δέρμα, λαμπερό τρίχωμα, προστασία του ανοσοποιητικού τους συστήματος και μέγιστη πεπτικότητα χρειάζονται σωστή διατροφή.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών διαθέτει στη αγορά της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης υψηλής ποιότητας ζωοτροφές μεγάλων οίκων  που καλύπτουν πλήρως όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να ενισχύουν την υγεία και την ευημερία του σκύλου και της γάτας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Στην συνεχή προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον ......
ντόπιο ζωόφιλο αλλά και τον κυνηγό  να προσφέρει πλήρης και ισορροπημένη τροφή στα κατοικίδιά του είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών προχωρά στην κάτωθι ειδική προσφορά έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων :
Με κάθε αγορά σκυλοτροφής BREED ENERGY  ή  ADULT
Π ρ ο σ φ ο ρ ά
Ένα κουτί JUMP ΜΟΣΧΑΡΙ  1220γρ
Η  σειρά τροφής BREED  αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν σε γεύση και ποιότητα που καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των σκύλων σε πρωτεΐνες, λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που αφορούν στο κυνήγι, την εκπαίδευσή τους και όλες τις δραστηριότητές τους.
Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας & Ιθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.