Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2012 ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας & Ιθάκης
«Ε . Α . Σ . Κ . Ι
Union of Agricultural Cooperatives of Kefalonia & Ithaca
           Αριθμ. Πρωτ. 974 /24.10.2012
ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών
 η προκαταβολή του τσεκ για το 2012
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό αγρότη και κτηνοτρόφο ότι, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκίνησε την πίστωση της πολυπόθητης προκαταβολής (50%) της Ενιαίας Ενίσχυσης 2012, στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Πρόκειται για χρήματα που δικαιούνται, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν προσκομίσει, εφόσον δεν προέκυψαν προβλήματα επιλεξιμότητας από τους διασταυρωτικούς επιτόπιους και μηχανογραφικούς ελέγχους του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Όσοι από τους αγρότες και κτηνοτρόφους έχουν καταχωρήσει στις ....
δηλώσεις τους τον αριθμό κινητού τους τηλεφώνου έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) για το ποσό της Ενίσχυσης που πιστώθηκε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Yπενθυμίζεται ότι, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται για την πληρωμή τους και από το διαδικτυακό σύστημα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Στην περίπτωση αυτή, όσοι από τους παραγωγούς βλέπουν ένα αστερίσκο δίπλα από την ενημέρωση του ποσού που δικαιούνται τότε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ενδείξεις για παράνομη χρήση φυτοφαρμάκων οπότε και θα πρέπει να ελεγχθούν πριν τους πιστωθεί το προβλεπόμενο ποσό.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, ως Πύλη Εισόδου για το Νομό, διαθέτει πλήρες αρχείο για την εξυπηρέτηση όλων των παραγωγών δικαιούχων των επιδοτούμενων Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η Ενιαία Ενίσχυση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας  & Ιθάκης
Ανδρέας  Π.  Καλαφάτης
Πρόεδρος   Δ.Σ.
Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1,  Αργοστόλι  28100  Κεφαλληνία
   Τηλ. 26710 - 22927, 22512   Φαξ. 26710 - 24512
Καταστήματα : 1)Αγροτικών Εφοδίων,  2) Κτηνιατρικών Φαρμάκων,
                    3)Συνεταιριστικών και Παραδοσιακών Προϊόντων 
 Εmail : egs_kef@otenet.gr       www.easki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.