Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ποινική Δίωξη κατά του Δημάρχου Ιθάκης για το «λευκό» Ποινικό Μητρώο!

Ποινική δίωξη κατά του Δημάρχου Ιθάκης κ. Ιωάννη Κασσιανού για το δήθεν «λευκό» Ποινικό Μητρώο, φαίνεται ότι διετάχθη εδώ και μήνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως προκύπτει από τα έγγραφα των απαντήσεων που δόθηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς στην Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Σύριζα κος Παπαδημούλης σχετικά με την νομιμότητα της παραμονής του Δημάρχου Ιθάκης.

Επίσης το Υπουγείο Εσωτερικών περιέργως «νύπτει τας χείρας» σχετικά με το ότι ο νόμος Ραγκούση του επέτρεψε να εκλεχτεί δήμαρχος, υποβάλλοντας ψευδή υπεύθυνη δήλωση λευκού ποινικού μητρώου. Γεγονός που όπως είδαμε παραπάνω αποτέλεσε την...
αιτία της νέας δίωξης του κ Ιωάννη Κασσιανού.
Αυτή η παράλογη αμέλεια του νόμου Ραγκούση (νέος εκλογικός για τον Καλλικράτη) μας γεννά ένα ακόμα μεγαλύτερο ερώτημα. Αφού μπόρεσε ένας υποψήφιος με τόσο βεβαρημένο ποινικό μητρώο σαν τον κ. Ιωάννη Κασσιανό να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια και να εκλεγεί Δήμαρχος Ιθάκης, μήπως υπάρχουν και άλλοι εκλεγμένοι αιρετοί άρχοντες στην ελληνική επικράτεια με ψευδείς δηλώσεις για το ποινικό τους Μητρώο;.. λέμε μήπως;
Τέλος έρευνα φαίνεται να έχει ζητήσει και το υπουργείο οικονομικών. Της οποίας πιθανότατα προϊόν πρέπει να ήταν και η κατάσχεση του μισθού-αποζημίωσης του Δημάρχου Ιθάκης κ. Κασσιανού μέσα στο καλοκαίρι από εφοριακό κλητήρα-επιθεωρητή καθώς και άλλα περιουσιακά στοιχεία ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρουν έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Φυσικά όλα τα παραπάνω ο Δήμαρχος Ιθάκης τα έχει αποκρύψει από το «κοπάδι» του και τους ψηφοφόρους και τον λαό της Ιθάκης. Ο ίδιος διατυμπανίζει την αθωότητα του αν και εφόσον ποτέ κάποιος τον ρωτήσει σχετικώς.

Όπως έλεγε πάντα και μια ψυχή..
Σε αυτή την χώρα «ΧΑΡΤΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.. ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΣΩΠΑΣΕΙ
Δείτε τα έγγραφα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.