Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωτοβρόχι

θα προσπαθήσουμε να μην πούμε κακή κουβέντα. Πολλοί μας σύγχυσαν πρωί - πρωί. Πήραμε το ποδήλατο και μουσκέψαμε στο ανεμοβρόχι. Απόλαυση ως το κόκκαλο.
Μετά, κανείς δεν μας ήθελε. Μήτε καφενείο, μήτε ταξί, κι αποφύγαμε να ζητήσουμε βοήθεια από φίλους. Moυλιάσαμε ωραία.
Κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να σχολάσουν τα παιδιά μέσα στην καταιγίδα. Τα παιδιά πήραν τους γονείς τηλέφωνο να πάνε να τα πάρουν και το Αργοστόλι παρέλυσε. Μικροτρακαρίσματα ολοκλήρωσαν την εικόνα μποτιλιαρίσματος.
Ωραία ήταν. Οι τρακαρισμένοι έβγαιναν από τ' αυτοκίνητα, ξυπόλητοι μέσα στο... δρόμο - ποτάμι. Νομίζω πως το διασκέδαζαν.
Για τον ξυλοδαρμό του αντιδημάρχου από φουσκωτούς επιχειρηματία δεν θα πούμε σχεδόν τίποτα. Θυμηθήκαμε τον ξυλοδαρμό δημάρχου και τα καμένα αυτοκίνητα, από άλλο επιχειρηματία. Αυτός μας ήρθε με φουσκωτό και φουσκωτούς από Λευκάδα.Και τον έδερναν, ακόμα, και αφού τον έριξαν στη θάλασσα.
Οι συχωριανοί κοιτούσαν, φοβισμένοι. Ένας εκ των δύο λιμενικών πήρε το θάρρος να συντρέξει και έσπασε το πόδι του.
Ο άλλος δεν ήξερε σε ποια μεριά να βάλει το σκάφος του κι όταν ήρθε η θύελλα το σκαρί χτυπιόταν αλύπητα στην αποβάθρα. Ένας γερανός standby , oι λιμενικοί από κοντά και μια αντλία με μπαλαντέζα από κοντινό μαγαζί έβγαζε νερά, κρατώντας το σκάφος στην επιφάνεια. Τέλος καλό.
Για λίγο, έπαψαν να ασχολούνται με το σκάφος , κοιτώντας τον κουρλό να φωτογραφίζει.
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.