Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή του Υφ. Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτου στην Διοικητή της ΥΠΑ


YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτου στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σχετικά με την ένταξη της γραμμής Αθήνα – Κεφαλονιά – Αθήνα στις «άγονες γραμμές»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος απέστειλε στη Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Φ. Παπαδημητροπούλου επιστολή όπου επισημαίνει την ανάγκη της κατάταξης της αεροπορικής γραμμής Αθήνα – Κεφαλονιά – Αθήνα στις γραμμές που επιβάλλεται υποχρέωση παροχής δημόσιας υπηρεσίας. 
Ο κ. Αλιβιζάτος σε συνέχεια εκτεταμένων συζητήσεων με τη Διοικητή επισημαίνει ....
την ανάγκη να συμπεριληφθεί η γραμμή Αθήνα – Κεφαλονιά – Αθήνα στις επονομαζόμενες «άγονες γραμμές», έτσι ώστε να τονωθεί η Κεφαλονιά ως τουριστικός προορισμός, αλλά και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του νησιού, ιδίως τους χειμερινούς μήνες.
Όπως συμφωνήθηκε, το αίτημα θα διαβιβαστεί με την ανάλογη εισήγηση, προς έγκριση στην αρμόδια διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.