Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όλοι οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας και Ιδιωτικής χρήσης διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την τροποποίηση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ καθώς επίσης και την αλλαγή λιμένος εκκίνησης και λήξης δρομολογίων από το Βαθύ της Ιθάκης στη Σάμη, ύστερα από την εισήγηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που συζήτησε το θέμα ως Εκτός Ημερήσιας Διάταξης και εν αγνοία όλων των ενδιαφερόμενων.  Χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν:
1. η υφιστάμενη κατάσταση του λιμανιού του Πίσω – Αετού η οποία είναι απαγορευτική σήμερα για ένα τόσο μεγάλο συγκοινωνιακό φορτίο,
2. η θέληση της Θιακιάς κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
3. η αρνητική εισήγηση του Λιμεναρχείου Ιθάκης,
4. το μεγάλο έργο του νέου Λιμανιού Πίσω – Αετού που ξεκίνησε από ........
 την  κατασκευαστική Εταιρεία ΑΤΟΜΟΝ,
5. τέλος η αδυναμία πρόσβασής μας στο Λιμάνι του Πίσω-Αετού από το ακατάλληλο οδικό δίκτυο με την σημερινή υφιστάμενη κατάστασή του μας αναγκάζει  όλους εμάς τους ιδιοκτήτες  των μεσαίων και μεγάλων φορτηγών Δημόσιας και Ιδιωτικής χρήσης να σταματήσουμε να τροφοδοτούμε το νησί με προϊόντα και άλλα εμπορεύματα.
Για όλους αυτούς τους λόγους όλοι εμείς ακινητοποιούμε τα φορτηγά μας και δεν εκτελούμε κανένα δρομολόγιο μέχρι ανάκλησης αυτής της λανθασμένης απόφασης.

Καλούμε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και τον ίδιο τον Υπουργό κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να επανεξετάσουν άμεσα το θέμα επαναφέροντας τα δρομολόγια ως είχαν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011 και την εταιρεία Στρίντζη να αποσύρει το αίτημα και να το επαναφέρει μετά την πάροδο ολίγων μηνών σε συνδυασμό με την πορεία των εργασιών του Νέου Λιμένος Πίσω-Αετού.
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.