Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΟ Εικοσιμίας-Βρασιές 1-1


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Εικοσιμίας και Βρασιές 1-1 στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Κεραμιών στην Κεφαλονιά για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν στο 50' με τον Κορσιάνο Αντώνη αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Τζωρτζάτος ανατρέπει τον παίκτη των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα ο Κούλης να σφυρίξει το πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό της Εικοσιμίας μένοντας με 10 παίχτες. Το πέναλτι εκτελεί ο Λέτρος και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Η ομάδα της Αρκαδίας έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κορόλου προς το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΟ Εικοσιμίας: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Ντούκας, Τζωρτζάτος, Γεωργόπουλος (88 Μινέτος Ι.), Πολλάκης, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ. (68 Μινέτος Χρ.), Μπούσι, Μαρκαντωνάτος (81 Αλεξανδράτος)

Βρασιές: Αφουξενίδης, Κόλλιας (89 Παπαδόπουλος), Χάρμπαλης, Μηλιώνης, Κολλιός, Κορόλος, Παπανικολάου (77 Σχίζας), Καλατζής, Κατσούδης, Δημακός, Λέτρος.
Με πληροφορίες http://kefaloniasports.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.