Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σε αργία οι 2 υπάλλοι της «Nομαρχίας Γεωργάτου» για το σκάνδαλο «Πάμε Στοίχημα»



Σχεδόν τέσσερις ώρες κράτησαν χθες το πρωϊ οι δύο συνεδριάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας στην Κέρκυρα, με θέμα τους πρωταγωνιστές υπαλλήλους της οικονομικής Υπηρεσίας της πρώην «Νομαρχίας Γεωργάτου» για το σκάνδαλο «πάμε στοίχημα».

Oι δύο υπάλληλοι (ο οικονομικός δ/ντής και η διοικητική υπάλληλος) δεν παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, παρ’ όλο που προσκλήθηκαν με επίδοση της πρόσκλησης στο σπίτι τους με δικαστικό επιμελητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται και οι δύο σε άδεια από την Υπηρεσία τους.

Στις δύο συνεδριάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου πήραν μέρος ο.............
 αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής και η κ. Βαρβάρα Αλυσανδράτου-μέλος του Συμβουλίου.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο συνεδρίασε και με τις δύο «ιδιότητές» του, ως Πειθαρχικό και ως Υπηρεσιακό Συμβούλιο, της Περιφέρειας.

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα οι δύο υπάλληλοι να τεθούν σε αργία, ενώ επίσης ομόφωνα το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε την ανάθεση της Πειθαρχικής Ανάκρισης όλης της υπόθεσης στην Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών της Πε.Εν. κ. Βαρβάρα Αλυσανδράτου.
Δ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.