Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η "εντυπωσιακή" Σοφία, η Διαδημοτική, η "στελεχάρα" ο Βλάχος και … ο Πεταλωτής.


Τελικά, από την Κεφαλονίτισσα στην καταγωγή και οδοντίατρο στο επάγγελμα, κυρία Σοφία Λουκέρη ακούστηκε η φωνή που έπρεπε να είχε ακουστεί από κάποιους άλλους για την Διαδημοτική Επιχείρηση και το πρόβλημα που έχει προκύψει (;) με τους εργαζόμενους σε αυτήν.
Τι και αν η εντυπωσιακή Σοφία είναι πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, τι και αν προαλείφεται ίσως για την υποψηφιότητα στην Κεφαλλονιά; Σημασία έχει πως η πρώτη δημόσια παρουσία της στα Κεφαλλονίτικα τεκταινόμενα έκανε αίσθηση.
Η αλήθεια είναι μία. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο, ΟΛΟΙ υπερακοντίζουν σήμερα στην σταύρωση της Διαδημοτικής και των εργαζομένων σε αυτήν.
Οι 5 – 6 πρώην Δήμαρχοι (με πρώτο και καλλίτερο τον Μάρκο Κοτσιλίνη «αρχηγό» της Διαδημοτικής την τελευταία τετραετία), οι καμιά 15αριά πρώην Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, σημερινοί σύμβουλοι του Δήμου Κεφαλλονιάς, που ΟΛΟΙ τους είχαν παίξει κυρίαρχο ρόλο στα διοικητικά πράγματα της Διαδημοτικής τα τελευταία χρόνια (ποιος δεν ξέρει ότι ΟΛΟΙ οι Δήμαρχοι, μέχρι και ο Ματιάτος, λειτουργούσαν τα τελευταία χρόνια τους Δήμους τους μέσα από την Διαδημοτική;), ακόμη και ο σημερινός Δήμαρχος Αλέκος Παρίσης, ΟΛΟΙ αυτοί έχουν τους δικούς τους λόγους να απαξιωθεί η Διαδημοτική.
Άλλος γιατί βγάζει πολιτικά απωθημένα προς τους πρώην (ως και για τον….Αλέκο Καλαφάτη που προ 26 ετών έφτιαξε την επιχείρηση ακούστηκαν υπονοούμενα !).
Άλλος γιατί με το μπάχαλο που έγινε, ο Δήμος δεν πληρώνει μισθούς που έτσι ή αλλιώς δεν έχει.
Άλλος γιατί…..δεν θα ήταν και άσχημα να έπαιζε η περίπτωση …..ιδιωτικής εταιρείας που θα μαζεύει τα σκουπίδια !!!
Και για να επανέλθουμε στην όμορφη Σοφία και το άρθρο της στην zougla του Μάκη Τριανταφυλόπουλου όπως το αναδημοσιεύουμε και εμείς.
Όλοι αυτοί που σήμερα λιθοβολούν την Διαδημοτική ας βγουν και ας διαψεύσουν τη Σοφία Λουκέρη:
Πως δεν είναι αλήθεια όταν λέει ότι : «εδώ και περίπου 26 χρόνια λειτουργεί μια..................
 διαδημοτική επιχείρηση που κατάφερε να κατασκευάσει ΧΥΤΑ, που δημιούργησε εργοστάσιο βιολογικής προ- επεξεργασίας απορριμμάτων, που ενεργοποίησε όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης και εν τέλει έδωσε όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού την ικανοποίηση ότι ζουν στο πιο καθαρό νησί της Ελλάδας»!!!
Πως δεν είναι αλήθεια όταν λέει ότι : «ο Καλλικράτης καταργεί τη διαδημοτική επιχείρηση και στο όνομα των περικοπών και του οικονομικού συμμαζέματος πνίγει έναν πνεύμονα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απέδειξε ότι μπορεί να δημιουργεί, ότι μπορεί να συμβάλλει και να εγγυάται μια εικόνα του νησιού μας που τη θέλουμε όλοι μας»!!!
Ας βγουν όλοι αυτοί οι "πατέρες" της Κεφαλονιάς (απ’όλες τις πτέρυγες τρομάρα τους…) που υπερακοντίζουν στο ποιος θα δυσφημίσει περισσότερο την Διαδημοτική και στο ποιος θα λοιδορήσει ότι καλλίτερο έχει να επιδείξει η τοπική αυτοδιοίκηση της Κεφαλλονιάς στην ιστορία της,να πουν ότι η Σοφία (Λουκέρη) δεν έχει δίκιο όταν απευθύνεται στον Υπουργό Εσωτερικών λέγοντας του: « Είμαι σίγουρη κ. Ραγκούση ότι δεν έχετε ζυγίσει καλά τα πράγματα διότι, αν το είχατε κάνει, θα λαμβάνατε υπόψη σας ότι τα χρήματα που θα κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο από την προβολή ενός τόσο καθαρού νησιού είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που θα γλιτώσετε κλείνοντας την διαδημοτική επιχείρηση.
Προφανώς δεν έχετε υπολογίσει τον τρόπο που θα προσελκύστε τουρίστες σε ένα βρώμικο νησί, σε ένα νησί όπου σε λίγο καιρό κανείς δε θα μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια και θα συζητάμε τα θέματα δημόσιας υγείας»!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΟΦΙΑ!!! Και όχι μόνο γιατί είπες τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά και γιατί είχες το θάρρος να πεις δημόσια στον Πρωθυπουργό :

«Δε σας ζητώ να κάνετε κάτι για το νησί μου, απαιτώ να σταματήσετε να γκρεμίζετε ό, τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα»!!!

Κύριε Μοσχόπουλε, συγνώμη, αλλά από ΕΣΑΣ θα έπρεπε να έχει ειπωθεί αυτό το τελευταίο!

Υ.Γ. Ο μόνος που δεν έχει κάτι στο μυαλό του διασύροντας την Διαδημοτική και απευθύνοντας ευθύνες δεξιά και αριστερά, είναι η γνωστή στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ Παναγής Βλάχος. Πρώτον γιατί όντας διορισμένος στο Δήμο Ληξουρίου επί Κατσιβέλη και με τις διαδικασίες της τότε εποχής, διέπεται από συναδελφική αλληλεγγύη, έστω και αν δεν κυκλοφορεί με Μερσεντές ...και δεύτερον γιατί ως συνήθως ,έτσι του είπαν, έτσι έκανε και αυτά είπε...Όπως πριν από λίγο καιρό όταν κατάγγειλε δημοσίως τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και φυσικά ουδείς ασχολήθηκε μαζί του…
Ούτε ο Πεταλωτής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.