Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΣΥΜΜEΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (23-2-2011)


Συνάδελφε, έμπορο-αυτοαπασχολούμενε:

Αλλά ακόμη και όλοι οι κοινωνικοί φορείς (οικοδόμοι-δάσκαλοι κτλ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 δεν είναι μια απλή ΑΠΕΡΓΙΑ. Δεν κατεβάζουμε ρολά για να διεκδικήσουμε ορισμένα αιτήματα μας συνδικαλιστικά.

Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους και δεν γυρίζουμε πίσω αν δεν μας δώσουν το σημαντικότερο πράγμα που μας έχουν κλέψει:  ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Το ΔΝΤ η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και τα "προγράμματα σταθερότητες" δεν είναι τίποτα άλλο απο προγράμματα λιτότητας όλων αυτόν και της Ευρωπαϊκής ένωσης
Ο Μαικλ Χαντσον (καθηγητής των οικονομικών στα πανεπιστήμια του Μιζουρι και του Κάνσας) μας λέει : "Όλα αυτά τα προγράμματα δεν είναι παρά μια τεχνική ορολογία για της απάνθρωπες περικοπές των εισοδημάτων, των κοινωνικών υπηρεσιών, των δαπανών για την υγεία , την παιδεία και άλλες βασικές ανάγκες και για το ξεπούλημα των δημοσίων υποδομών σε αγοραστές που μετατρέπουν...
 τις χώρες σε οικονομίες διοδίων".
Ο λαός αυτών των χωρών υποχρεώνεται να πληρώσει για να έχει πρόσβαση σε δρόμους, σε σχολειά, σε περίθαλψη και σε άλλες υπηρεσίες που εδώ και πολλά χρόνια επιδοτούνταν απο το κράτος.
Ο Σύλλογος μας απευθύνει κάλεσμα σε ολόκληρη την κοινωνία.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν φταίει μόνο το σύστημα που μας έχουν επιβάλλει
ΦΤΑΙΜΕ και εμείς, που πάντα ρίχνουμε της ευθύνη για όλα αυτά στους άλλους, κατηγορώντας τους πολιτικούς, τους Εβραίους, τα συστήματα, τις μασονικές λέσχες τύπου bildeberg, τους εξωγενούς, τα φαντάσματα, τους προηγούμενους, τους επομένους, τους άλλους. τους διπλανούς μας, αλλά ποτέ εμάς τους ιδίους.

Την τετάρτη λοιπόν ας κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει.

ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011

ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.