Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011


ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "BOLT" ΤΙΣ 7 ΗΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΒΟΥΡΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ...

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΤΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
 
 
 
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου

ΝΤΕΛΑΛΗΣ

Έφτασε πάλι η χαρά, και ήρθε το Καρναβάλι
ελάτε όλοι στη σειρά, μες του χορού τη ζάλη.
Ακούσατεεεε ακούσατεεεε, όλοι μικροί- μεγάλοι
ήλθε ο βασιλιάς Καρνάβαλος στο Ληξουράκι πάλι
Εφέτος θα ’ναι Πάνκαλλος, πολύ εξοργισμένος

με τους δημόσιους υπάλληλους πολύ εκνευρισμένος.
Πως κάθονται ολημερίς με φουσκωμένα στήθια

δίχως να κάνουν τίποτα, μ’ αυτό δεν είναι αλήθεια.
Γι’ αυτό σας περιμένουμε όλους ξανά και πάλι

να ξεφαντώσουμε τρελά τούτο το Καρναβάλι
Που δεν υπάρχουν τα λεφτά κι είν’ όλα φαγωμένα
απ’ τους κοπρίτες της βουλής, τα πάντα είναι κλεμμένα!!!!!

Και κάνουμε καλήν αρχή τούτο το καρναβάλι,
με μια ταινία παιδική στο θέατρό μας πάλι!!!

Σαββάτο 19 Φεβρουαρίου
Ώρα 7:00 το βράδυ Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου

Προβολή της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «BOLT».

Ο Bolt δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος. Είναι ένας super σκύλος που ζει μέσα στον κίνδυνο και την ίντριγκα!!! Τουλάχιστον όσο βρίσκεται μπροστά από....
 τις κάμερες. Γιατί ο Bolt είναι ένας τηλεοπτικός αστέρας του Χόλιγουντ!!
Είσοδος ελεύθερη.

Ώρα 9:00 το βράδυ

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου σας καλούν να διασκεδάσετε μαζί τους στο αποκριάτικο χορό που διοργανώνουν στη ταβέρνα «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» του Μουρελάτου στα Λέπεδα.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου
Ώρα 3:00 το μεσημέρι
Πανηγυρική έναρξη εκδηλώσεων του Καρναβαλιού στην παραλία και στην Κεντρική Πλατεία τση πόλης μας με τη συνοδεία τση μπάντας, τση Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. Κοντά μας θα είναι επίσης, οι Φιλαρμονικές Αργοστολίου και Λειβαθούς.

Ο Άρχοντας τση χαράς, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος «στην εποχή του Πάνκαλλου», θα κάμει τη θριαμβευτική του είσοδο στη πόλη, συνοδευόμενος από μαζορέτες της Σχολής της Ελισάβετ Λιβιεράτου και πλήθος μασκαρεμένους, μικρούς και μεγάλους.
Στη συνέχεια στην Κεντρική Πλατεία, όλες οι Φιλαρμονικές θα μας παρουσιάσουν ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα και οι μαθητές του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου θα πλέξουν και θα ξεπλέξουν το Γαϊτανάκι, ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου θα μπαλάρουν τις Καντρίλιες, με δάσκαλο τον Παναγή Ευθ. Μοσχόπουλο.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου
Ώρα 7:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου

Θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση απ’ τα παιδιά των εργαστηρίων «θεατρικής έκφρασης». Τα παιδιά των εργαστηρίων δραματοποιούν Λαϊκά παραμύθια των Επτανήσων, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση της θεατρολόγου Καλλιόπης Λιοσάτου. Θα δείξουν τη δουλειά τους και θα καταπλήξουν.

Θα εκφραστούν θεατρικά και χορευτικά, αξιοποιώντας παραμύθια όπως «Ο τζίτζικας και η Μυγδαλιά» και «Εσύ κυρά μου κάθεσαι και η μοίρα σου δουλεύει».
Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) 24 Φεβρουαρίου

Ώρα 12:00 το μεσημέρι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, σας καλεί στο χώρο του Σχολείου για να τσικνίσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας.
Ώρα 7:30 το βράδυ
Μη σας φοβίζει το κρύο, βάλτε ένα σκουτί και ελάτε στην πλατεία του Ληξουρίου να τσικνίσουμε. Αν δε μυρίσει λίγο τσίκνα δε λογάτε Τσικνοπέμπτη. Γι’ αυτό και ’μεις σας έχουμε στο τσερβέλο μας και έχουμε φροντίσει για όλα!!! Σουβλάκια γυριστά και κρασί τσαουσοβοστίλιδο. Θα είναι κοντά μας οι κανταδόροι της Δημοτικής Χορωδίας «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» με τραγούδια του κρασιού και του κεφιού. Καλά τσικνομεθύσια!!

Ώρα 8:30 το βράδυ
Στο Σκινιά, στη ταβέρνα «ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ» του Σπύρου Δερέ, θα γίνει αποκριάτικος χορός με ζωντανή μουσική, θα αγκαλιαστούμε, θα χορέψουμε και θα γεμίσουμε τη κοιλιά μας με ότι εκλεκτό παρέχει το κατάστημα. Θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας. Σας περιμένουμε!!!

Τηλ:2671093669
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου
Ώρα 5:00 το απόγευμα
Μικροί μας φίλοι, ελάτε στο Δημαρχείο για να παραλάβετε τις οδηγίες για το «Παιχνίδι της Βιτρίνας». Εμείς θα μπερδέψουμε τα αντικείμενα σε άσχετες βιτρίνες και μαγαζιά και όποιοι καταφέρουν να τα εντοπίσουν σωστά, θα μπουν στην κλήρωση για να επιλεγεί το ζευγάρι που θα πάρει το πρέμιό του (βραβείο).

Ώρα 7:00 το απόγευμα

Ο Καραγκιοζοπαίχτης Αλέξανδρος θα δείξει με το πανί του και τις φιγούρες του, έναν Καραγκιόζη αλλιώτικο στο Θέατρο Ληξουρίου.

«Ο Καραγκιόζης στο τρελό Καρναβάλι»
Μη λείψει κανείς. Θα μάθετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας!!!
Είσοδος ελεύθερη!!!
Ώρα 9:00 το βράδυ
Ο Πολιτιστικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δαμουλιανάτων-Ριφίου, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, διοργανώνουν αποκριάτικο χορό με ζωντανή μουσική, στο Δημοτικό Σχολείο Δαμουλιανάτων. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να περάσουμε μαζί ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Ώρα 10:00 CAFÉ-BAR L.A.Dreams
Ντυθείτε Patty και Λάκης ο Γλυκούλης και ελάτε να περάσουμε μιαν αξέχαστη βραδιά στο CAFÉ-BAR L.A. Dreams του Γρηγόρη Κούμπουλη. Προσέχτε τα ξανθά κοτσίδια της Patty, τα σιδεράκια της και τα μαύρα γυαλιά του Λάκη του Γλυκούλη. Χωρίς αυτά τα συμπράγκαλα, το πάρτυ θα πάει αμόντε. Λοιπόν το νου σας!!
Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
Ώρα 11:00 το πρωί
Μικροί μαθητές τση περιοχής μας, μαζοχτείτε στην αίθουσα του Δημαρχείου, ποστιαστείτε στα τραπεζάκια για να ζωγραφίσετε και να καλλιτεχνήσετε μάσκες και αποκριάτικα σκίτσα. Εμείς βάζουμε πινέλα, χρώματα και εσείς τη …φαντασία σας. Θέλουμε να δούμε τους μεγάλους πιττόρους που θα στείλουμε με υποτροφία στο ξωτερικό!!!

Προσοχή, οι δημιουργίες σας θα εκτεθούν στο περιστύλιο του Δημαρχείου Ληξουρίου!!!
Επίσης, στην ίδια αίθουσα θα λειτουργεί καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής «Φιγούρας Θεάτρου Σκιών», για μικρούς και μεγάλους φίλους. Κοντά μας θα είναι ο δάσκαλος και Καραγκιοζοπαίχτης Αλέξανδρος.

Ώρα 3:00 το μεσημέρι για τους μικρούς.
Ώρα 5:00 το απόγευμα για τους μεγάλους.
Μαζευτείτε στην αίθουσα του Δημαρχείου να παραλάβετε τις οδηγίες και τα έντυπα για το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, που εφέτος θα είναι δεκάκις δηλητήριο… Να μην ακουστούν παράπονα πως είναι φαρμάκι, γιατί πως αλλιώς θα τροχίσετε το τσερβέλο σας και θα μάθετε κάτι τις για το Πίκολο Παρίσι μας.
Πολύ πολύ δύσκολα!!!
Ώρα 7:30 το απόγευμα Δημοτικό Θέατρο
Έχεις ταλέντο; ……………….. Απόδειξέ το!!!
Εμείς θα σας αφουγκραστούμε, θα σας χαρούμε και θα αξιολογήσουμε τη συμμετοχή σας με βραβεία και επαίνους στο πετυχημένο «ΛΗΞΟΥΡΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»!!! Ακούστε τη συμβουλή μας, αφήστε το σώμα και το μυαλό να εκφράσει το ταλέντο σας, φχαριστηθείτε τσι στιγμές!!
Απαγορεύονται τα γυμνά, τα έξαλλα και οι….. κατσαρόλες!!!
Ώρα 9:00 το βράδυ
Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χωροπούλα». Διαλέξτε τους καβαλιέρους και τις ντάμες σας, φορέστε τ’ αποκριάτικά σας, πάρτε σερπαντίνες και κομφετί και ελάτε στο εξοχικό κέντρο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» του Μουρελάτου στα Λέπεδα.

Τιμή εισόδου: 5 € Τηλ: 2671091691
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
Ώρα 3:30 το απόγευμα
Αριβάρει πανηγυρικά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, συνοδεία μασκαράτων και καρναβαλοβουρλισμένων. Το παιδικό Καρναβάλι σμίγει με την ομάδα του έμπειρου ανιματέρ, μίμου και παρουσιαστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΤΑΦΛΟΥ, ο οποίος με τους συνεργάτες του (ξυλοπόδαρος, Τwitty & Sylvester) θα συνοδεύσει και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.
Στη συνέχεια και μετά το τέλος της Καρναβαλικής παρέλασης, όλα τα παιδιά θα μαζευτούν στο «Κλειστό Γυμναστήριο», όπου η διασκέδαση θα συνεχιστεί παρέα με τον ΣΤΑΥΡΟ ΝΤΑΦΛΟ που θα χαρίσει στα παιδιά αλλά και σε μας, ευχάριστες ώρες γεμάτες παιχνίδια θεατρικά, ζογκλερικά, μαγικά τρυκ, χορό, διαγωνισμό χορού, τραγουδιού, καλύτερης αμφίεσης και πολλές άλλες παιδικές εκπλήξεις.

Ώρα 9:00 το βράδυ
Στο Σκινιά, στη ταβέρνα «ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ» του Σπύρου Δερέ, σας περιμένουμε σ’ ένα ξέφρενο γλέντι , που θα πιάκει από το μεσημέρι και θα συνεχίσει ως τα ξημερώματα με ζωντανή μουσική, χορό και τρέλα. Πάρτε μαζί σας σερπαντίνες και κομφετί και ότι άλλο καρναβαλικό είναι τση αρεσκειά σας. Μη λείψει κανείς!!!
Τηλ: 2671093669

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου
Ώρα 8:00 το βράδυ
Συνεχίζοντας τις αναφορές μας στους παλιούς Καρναβαλιστές στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας θα γίνει οπτική αναδρομή στα καρναβάλια τση πενταετίας 2000 - 2005 και στον παλαίμαχο Καρναβαλιστή Διονύση Βαλλιάνο, για την προσφορά του και το υπέροχο κέφι που μας χάρισε.
Θα συμμετέχει και το Ανδρικό Τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» με τραγούδια του Καρναβαλιού, του κρασιού και του χορού.
Την όλη εκδήλωση θα ανοίξει με χορευτικά Κεφαλονίτικα βήματα το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Αγίας Θέκλης, «Το Αλωνάκι».
Στο ισόγειο του Θεάτρου θα εκτεθούν κοστούμια από την Καρναβαλική πορεία των «ΚΟΛΟΜΠΑΙΩΝ».

Η έκθεση θα παραμείνει σε όλη την Καρναβαλική περίοδο.

Ώρα 10:00 BAR INSIDE
Φτιάξτε τα μαλλιά σας Rasta, ντυθείτε αλλά Τζαμάικα και ελάτε να διασκεδάσουμε σε ξέφρενους ρυθμούς στο «JAMAIKA RASTA PARTY» στο BAR INSIDE του Αλέξη Μοσχονά.

Τρίτη 1 Μαρτίου
Ώρα 6:30 το απόγευμα
Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους στην πλατεία τση πόλης μας, να συμμετέχουν και να χαρούν με παραδοσιακά παλιά παιχνίδια. Σας λέμε, πως δεν θα λείψουν οι σακκουλοδρομίες, αυγουλοδρομίες και οι αγαπημένες σας μουσικές καρέκλες. Όσοι έχετε αντοχή …… ελάτε!!

Τετάρτη 2 Μαρτίου
Ώρα 8:00 το βράδυ ,Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου
«Χάρτινο το Φεγγαράκι». Ένας μουσικός περίπατος. Ένα αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι που αγαπάμε.
Παρουσίαση- Αφήγηση: Ευπραξία Αναστασιάδη
Τραγουδούν οι:
Κωνσταντίνος Γεκουσίδης
Χριστίνα Χατζηγεωργίου
Παίζουν οι μουσικοί:
Ανδρέας Ρώσσης μπουζούκι, μαντολίνο
Κωνσταντίνος Γεκουσίδης κιθάρα
Γιώργος Βαρτσάκης μπάσο κιθάρα
Χρήστος Μπακάλης κλαρινέτο, φλογέρα.
Τιμή εισόδου: 2€ (δηλ. ένας λαχνός)

Ώρα 10:00 το βράδυ CAFÉ-BAR L.A Dreams

Πάρτυ με «Ελεύθερη αμφίεση» γίνεται για σας και σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, στο CAFÉ BAR L.A. Dreams του Γρηγόρη Κούμπουλη.

Πέμπτη 3 Μαρτίου
Ώρα 8:30 το βράδυ
Μη χάσετε τη Λαϊκή Ρεμπέτικη βραδιά στην αίθουσα του Δημαρχείου. Το μουσικό σχήμα «ΟΙ ΕΚΤΟΣ» από την όμορφη Θεσσαλονίκη, θα μας χαρίσουν τραγούδια του Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Χιώτη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Παπαϊωάννου, Νικολόπουλου και όχι μόνο. Ελάτε να ταξιδέψουμε με τους ήχους της μουσικής και να τραγουδήσουμε όλες τις αξέχαστες και αγαπημένες μελωδίες τους.
Τιμή εισόδου: 2€ (δηλ. ένας λαχνός).
Παρασκευή 4 Μαρτίου
Ώρα 6:00 το απόγευμα
Στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Θέκλης στα Βιλατώρια, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το σύλλογο Διδασκόντων, διοργανώνουν παιδικό αποκριάτικο χορό με κλόουν και πολλές εκπλήξεις. Μικροί μας φίλοι ελάτε να διασκεδάσουμε!!

Ώρα 8:00 το βράδυ, Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου

……. « Πάμε πακέτο»!!
Το Ληξούρι θα πρωτοτυπήσει ακόμα μια φορά, δείχνοντας ότι το Καρναβάλι του είναι μοναδικό και αξεπέραστο. Μοναδικά και ειδικά για σας και θα σας παρουσιάσει το «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έρχεται κοντά μας.

Δήμαρχε Κεφαλονιάς, ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ!!

Σε προκαλούμε και σε προσκαλούμε… Έχεις τα κότσια;;; Παράλαβέ το από τον Πέτρο και φέρε το κλειδάκι σου και έλα να δεις ποιος στο στέλνει!!!

Κε Πρόεδρε της ΔΗΚΕΠ έχεις και συ ΠΑΚΕΤΟ!!!

Ο Πέτρος θα στο φέρει ……... Παράλαβέ το και πράξε καταλλήλως. Μην ξεχάσεις το κλειδάκι!!!
Ποιος σε καλειειειεί; Θα το μάθεις ….. αν έρθεις!
Έλα και δε θα χάσεις!!!!!
Υ.Γ. Μη ξεχάσετε να φέρετε και τους συγγενείς…
Έχει να πέσει πολύ κλάμαααα!!! Θα μοιραστούν χαρτομάντιλα.

Ώρα 9:00 το βράδυ ταβέρνα ΓΑΤΣΟΥΛΑΣ
Ελάτε να διασκεδάσουμε με καλή κουζίνα και με την ορχήστρα του Σταύρου Αντωνόπουλου με τραγουδιστή τον Αντρέα Ξένο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 4/2 έως και 6/3 στη Ταβέρνα «ΓΑΤΣΟΥΛΑ» στα Χαβδάτα.
Τηλ: 2671095750
Ώρα 10:00 το βράδυ CENTRO CAFÉ- BAR
Ντυθείτε «Παλιά Εποχή». Ανοίχτε τα σεντούκια σας, βρείτε φραγκολίνα, σπαλέτες, καπελίνα και κονκάρδες και ελάτε να χαρούμε και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας στο CAFÉ- BAR CENTRO του Μάκη Λιάτου.

Ώρα 10:30 το βράδυ INSIDE

Αλλαγή φύλου θα είναι το θέμα στο ΒΑR INSIDE. Ντυθείτε έξυπνα και πρωτότυπα

και ελάτε να διασκεδάσετε . Ο Αλέξης έχει ετοιμάσει και πρέμια (βραβεία)!!!

Σαββάτο 5 Μαρτίου
Ώρα 9:00 το πρωί
Οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλους παίρνουν την τελευταία οδηγία, στην αίθουσα του Δημαρχείου, που θα τους οδηγήσει στο …… κρυμμένο θησαυρό μας. ΠΡΟΣΟΧΗ μη βιαστείτε , κάτι λάκκο έχει η φάβα… θέλει μελέτη το θέμα. Καλή τύχη!!!

Ώρα 9:30 το πρωί
Θα παραλάβουμε τα έντυπα από το Κρυμμένο Θησαυρό για μικρούς.
Ώρα 12:00 το μεσημέρι
Οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλους θα διαγωνιστούν στην Κεντρική Πλατεία, για να βραβεύσουμε τον καλύτερο «ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ» και θα φτιάξετε Πανκ- ΑΛΙΑΔΑ, με πέτρινες παλιές καφκιές και γουδοχέρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σκόρδα να βγάζουν τη γλώσσα έξω και ο μπακαλάος ξεροτηγανισμένος!

Ώρα 5:00 το απόγευμα

Παιδικός αποκριάτικος χορός στην αίθουσα του Δημαρχείου, από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Καραβάκι», των αδελφών Βαλσάμου.

Ώρα 8:00 το βράδυ
Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση!
Δυναμική και με καρναβαλοφουντοχρώματα και τρελή μουσική θα ξεκινήσει η νυχτερινή παρέλαση από το Πετρίτσειο Γυμνάσιο και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία, παρασέρνοντας όλους μας σε ένα μοναδικό θέαμα, όπου θα συνεχιστεί το γλέντι με τους CYANNA, προσφέροντας μας ήχους και ξέφρενους ρυθμούς με rock n’ roll ήχο και έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία.
Στη συνέχεια θα χρωματίσουμε τον ουρανό εκτοπίζοντας το σκοτάδι με φως και θόρυβο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ώρα : 3:00 το μεσημέρι
Και επιτέλους έφτακε η κορυφαία στιγμή του Καρναβαλιού!!!

Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση με άρματα και μασκαράτες θα ξεκινήσει ορμητικά σκορπώντας αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαράς με προπομπό την μπάντα της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. Όλοι οι καρναβαλιστές, όπως κάθε χρόνο, βάζουν τα δυνατά τους για να ζήσουν αυτό το τρελό ξεφάντωμα. Παρασυρθείτε και σεις μαζί του στη τρελή και μοναδική δίνη του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού, ζώντας στιγμές ανεπανάληπτες.

Αμέσως μετά, η μεγάλη μουσική συναυλία με το νεανικό συγκρότημα «SAL.A.T.A LATINA».

Οι SAL.A.T.A είναι μία μουσική μπάντα Variete που συνδυάζει το θέαμα μετά του ωφελίμου. Το όνομα μετά από ώριμη σκέψη προέκυψε από την περικοπή του χαρακτηρισμού ΣΑΛταρισμένα Άγνωστης Ταυτότητας Ατομάκια!! Οι performens που την απαρτίζουν γράφουν τραγούδια και μουσική! Χορεύουν, χειρίζονται τον λόγο σαν μέσο επικοινωνίας (αμέ!), κάνοντας ζογκλερικά και ακροβατικά κόλπα. Επιμελώς διευθετούν και τα παρακάτω….

-Εμπνέονται από την καθημερινότητα κι όχι από την επικαιρότητα!

-Κάνουν σκετς κωμικά με το κοινό, αυτοσχεδιάζουν με τον κόσμο, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, αγκαλιάζουν το γέλιο. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!!!

Μετά από όλη αυτή τη πανδαισία, θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου, στο χώρο της παραλίας, πίσω από το άγαλμα του Λασκαράτου. Να έχετε μαζί σας μαντίλια και πλερέζες…
Και του χρόνου!!!
Ώρα 9:00 το βράδυ
Θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός τση Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, στο εξοχικό κέντρο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» του Μουρελάτου στα Λέπεδα. Κοντά μας θα είναι η ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου και Διονύση Παγουλάτου. Τιμή Εισόδου 10 € Τηλ: 2671091691

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3

Ώρα 10:30 το πρωί
Κούλουμα στη Κεντρική Πλατεία. Θα γευτείτε κουκιά, λαγάνες, χαλβά και καλό Ληξουριώτικο κρασί. Θα είναι κοντά μας τα χορευτικά τμήματα της Χωροπούλας.

Κούλουμα επίσης:

- Στη ταβέρνα του «Στάθη» στα Κηπούρια.

-Στη ταβέρνα του «Γάτσουλα» στα Χαβδάτα

-Στους Πετανούς (εκεί που πετάει ο νους!!) κούλουμα διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Θέκλης και η ταβέρνα της Ερασμίας Πετράτου με ζωντανή μουσική.

-Στα Χαβριάτα, στο πολιτιστικό κέντρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαβριάτων και το Τοπικό Συμβούλιο, με ζωντανή μουσική . Τις Καντρίλιες θα χορέψουν τα παιδιά του Γυμνασίου με δάσκαλο τον Παναγή Ευθ. Μοσχόπουλο.

Μην ξεχάσετε τους Χαρταετούς σας!!!
Καλή Σαρακοστή!



























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.