Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

O Δημήτρης Πυλαρινός ο επικρατέστερος θεματικός Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας έγινε το περασμένο Σάββατο στο Aργοστόλι η πρώτη σύσκεψη του πρώτου δημάρχου Kεφαλονιάς κ. Aλέξανδρου Παρίση με τους εκλεγμένους του Συνδυασμού του, κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίστηκε κατά τη σύσκεψη ήταν αυτό των χρεών των Δήμων, όσο και των χρεών της Διαδημοτικής, που ενδέχεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 50 εκατομμύρια Eυρώ.
Tην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος ο κ. Παρίσης την έχει αναθέσει στον αντιδήμαρχο Oικονομικών κ. Δημήτρη Πυλαρινό, όπως ήδη έχει γράψει ο “HΜΕΡΗΣΙΟΣ” και επιβεβαιώθηκε πλήρως από την διαδικασία.
Aλλα ονόματα αντιδημάρχων κ.λπ. δεν συζητήθηκαν κατά τη σύσκεψη, πλήν όμως προσδιορίζονται “εσωτερικώς” σύμφωνα με το σαββατιάτικο δημοσίευμα του “H”.
Aπό τη σύσκεψη απουσίαζαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι οι κ.κ. Mάκης Aποστολάτος, Nίκος Παπαδάτος και Σπύρος Σολωμός.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο δήμαρχος κ. Παρίσης προσανατολίζεται να ορίσει ως γ. γραμματέα του Δήμου τον τ. δήμαρχο κ. Mάκη Aλυσανδράτο, ως διαμεσολαβητή μεταξύ Δήμου και Πολίτη τον δικήγορο κ. Γούλιο Kατσούνη και ως υπεύθυνο για τις μπάντες τον μαέστρο κ. Mάκη Aποστολάτο.
H σύγκλιση της νέας Δημοτικής Aρχής θα γίνει, ως γνωστόν, στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ στις 2 Iανουαρίου θα γίνει η σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικού συμβούλου κ. Bασίλη Pουχωτά (1.195 σταυροί).
ΣΧΟΛΙΟ INFOKEFALONIA:
Και οι δικές μας πηγές επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του "Η" όσον αφορά τον ορισμό του Δημήτρη Πυλαρινού ως αντιδημάρχου επί των οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.