Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Υπογράφηκε η ένταξη του έργου του «Χάρακα»


Όπως είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, ό Νομάρχης Δ. Γεωργάτος παραβρέθηκε στην Κέρκυρα για την υπογραφή της ένταξης για χρηματοδότηση (7.000.000 ευρώ) του έργου του Χάρακα στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Η απόφαση ένταξης υπογράφηκε τη Δευτέρα από το Γενικό Γραμματέα της Π.Ι.Ν. κ. Γεωργαλίδη και το σύμφωνο αποδοχής όρων από το Νομάρχη κ. Δ. Γεωργάτο.

Με αυτές τις υπογραφές δρομολογείται η υλοποίηση ενός έργου που συζητείται επί δεκαετίες.

Για το λόγο αυτό ο Νομάρχης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, ευχαριστώντας όλους όσους ενεπλάκησαν στην προετοιμασία για την υλοποίηση του έργου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τη Διαχειριστική Αρχή της Π.Ι.Ν. και το Γ. Γ. κ. Γεωργαλίδη, ο οποίος με την πολιτική του κατανόηση βοήθησε ούτως ώστε να ενταχθούν το τελευταίο διάστημα τρία μεγάλα έργα του Νομού (λιμάνι Πισετού, γέφυρα Αργοστολίου, Χάρακας). Μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, η δημοπράτηση αναμένεται να γίνει εντός δυο μηνών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.