Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Δήμος Λειβαθούς ζητάει έκτακτη επιχορήγηση για αντιπλημμυρικά στον Αίνο -Σιμωτάτα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

28100 ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ

ΤΗΛ: 26713 61741

FAX: 26710 68133

Κεραμειές 24-08-2010

ΠΡΟΣ



Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης  & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


κ. Ιωάννη Ραγκούση

Σταδίου 27
101 83 Αθήνα

Αγαπητέ Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 18 Αυγούστου ξέσπασε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στις πλαγιές του όρους Αίνου και συγκεκριμένα πάνω από τον οικισμό Σιμωτάτων του Δ/Δ Βλαχάτων, Δήμου Λειβαθούς.
Μια πυρκαγιά που εκτός από τον εθνικό δρυμό απείλησε και σπίτια. Μια πυρκαγιά που κατάφερε να καταστρέψει μεγάλη έκταση σε μια δύσβατη περιοχή με χαράδρες και απότομη κλίση εδάφους.
Οι ανησυχίες τόσο οι δικές μας όσο και των κατοίκων της περιοχής για τις καταστροφικές συνέπειες μιας θεομηνίας είναι έντονες. Η περιοχή χρήζει άμεσα από έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για να προστατευθούν όχι μόνο ανθρώπινες ζωές αλλά και περιουσίες.
Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, ο Δήμος μας χρήζει από ανάγκη έκτακτης επιχορήγησης για την αποτελεσματική αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν και την έγκαιρη αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.