Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ionian galaxy ΣΠΟΡ FM 90,8


Ο Νομάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Διονύσης Γεωργάτος, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (07/07) στον ionian galaxy ΣΠΟΡ FM 90,8 και την εκπομπή «Radio Secret» των Γιώτας Σιούτη και Γιάννας Κουλουμπή, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο κ. Γεωργάτος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αιρετή Περιφέρεια, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σχολίασε τις πρόσφατες υποψηφιότητες των κ.κ. Γιώργου Τσιλιμιδού και Μάρκου Κοτσιλίνη, για το Δήμο Κεφαλονιάς, την σχέση του με τους κ.κ. Σπύρο Μοσχόπουλο και Αλέξανδρο Παρίση, το θέμα της Γέφυρας Δεβοσσέτου, ενώ αναφέρθηκε και στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006.

Επίσης, ο Νομάρχης μίλησε και για το θέμα του Παιδίατρου στην Ιθάκη, ενώ αναφέρθηκε, προς το τέλος της συνέντευξης, και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. Τέλος, ο κ. Γεωργάτος αναφέρθηκε και στον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου, κ. Γεράσιμο Φόρτε και στην πρόθεση του τελευταίου να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Γεωργάτου…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.