Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...


"θα έρθω στην Κεφαλονιά... σίγουρα"

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη έκθεση στην Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή του γνωστού και διακεκριμένου εικαστικού καλλιτέχνη Μιχαήλ Ρωμανού.
Ο καλλιτέχνης θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά την ερχόμενη εβδομάδα για τα λαμπερά εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης που συμμετέχει, η οποία όμως εξακολουθεί να κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους διοργανωτές της...
Ο Μιχαήλ Ρωμανός ωστόσο, αποκαλύπτει σήμερα με σχετικό δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και θα έρθει στην Κεφαλονιά για να παραστεί στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης που αναμφίβολα αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για το νησί.
Ο γνωστός καλλιτέχνης εκπροσώπησε πρόσφατα την Ελληνική τέχνη στην μεγάλη διεθνή έκθεση του παγκοσμίως γνωστού Ιδρύματος "John F. Kennedy", στην Ουάσιγκτον και επιστρέφοντας από το εξωτερικό επιμελήθηκε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση του Δήμου Αθηναίων "Ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό" τα εγκαίνια της οποίας τέλεσε πρόσφατα ο πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς κύριος Άγγελος Μοσχονάς.
Ο Μιχαήλ Ρωμανός λοιπόν, παρόλο που ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα μεγάλη έκθεση του που θα εγκαινιαστεί στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου στις 20 Αυγούστου, με τη συμμετοχή σαράντα αποφοίτων καλλιτεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, δεν έχει λόγο να μην έρθει στη γενέτειρα του, έστω και για λίγες ημέρες, να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης και να απολαύσει τη θάλασσα που τόσο αγαπάει.
Τα έργα μάλιστα έχουν έρθει στο νησί με ειδικό μεταφορικό μέσο από την Αθήνα γιατί ήταν πάρα πολλά και σίγουρα θα έρθει και ο καλλιτέχνης όπως τονίζει στο δελτίο τύπου, γιατί δεν επιθυμεί με τίποτα να δυσαρεστήσει τους διοργανωτές της έκθεσης, τους φίλους του και τους δικούς του ανθρώπους, που τον περιμένουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.