Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συμμετοχή της Νομαρχίας σε τουριστική έκθεση στην Αθήνα‏


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην τουριστική έκθεση «Ελληνικών Καλοκαιρινών Τουριστικών Προορισμών» η οποία πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Ιουνίου στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» του μετρό της Αθήνας. Χορηγήθηκε έντυπο και οπτικοακουστικό διαφημιστικό υλικό της Ν.Α, των Δήμων του Νομού, ιδιωτών και προσφέρθηκαν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Ο Νομός μας εκπροσωπήθηκε από το Σύμβουλο του Νομάρχη κο Αλέξανδρο Σπυράτο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ν.Α. Στο χώρο του περιπτέρου παρευρέθηκαν ο βουλευτής του Νομού κος Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Νομάρχης Κεφ/νιας & Ιθάκης κος Διονύσιος Γεωργάτος και ο ΓΓ της Ν.Α κος Γεώργιος Κουμουνδούρος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από ξένους τουρίστες. Τα νησιά μας ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ζητήθηκαν πληροφορίες από πολλούς επισκέπτες για τους τρόπους άφιξης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.