Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θανατηφόρο Τροχαίο στα Βλαχάτα 21ιας το Μεσημέρι


Για ανεξιχνίαστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε της πορείας του ο Συμπατριώτης μας Μεταξάς Γεράσιμος του Νικολάου και Σοφίας ετών 55 κάτοικος Ρωσίας

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην χαράδρα στην περιοχή Βλαχάτων με αποτέλεσμα τον θάνατο του Οδηγού, για τους λόγους που ξέφυγε της πορείας του θα διενεργηθεί Νεκροψία Νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του

Η τροχαία διενεργεί ανάκρισης για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Με πληροφορίες από το http://voutospress.blogspot.com/2011/09/792011.html?spref=fb

ΣΧΟΛΙΟ, INFOKEFALONIA: Ο Μάκης ήταν φίλος και συγγενής, από τον Ασπρογέρακα. Είχαμε γνωριστεί και είχαμε πει πολλά για την εποχή που σπούδαζε (με φροντίδα του ΚΚΕ) στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, για την τεχνολογική επιστήμη και τις αλλαγές στη σημερινή Ρωσία κ.α.

Ήταν σοβαρός επιστήμονας υψηλής τεχνολογίας, ήρεμος άνθρωπος και ασχολούνταν επιχειρηματικά στη Ρωσία με την προώθηση δορυφόρων σε πολλές χώρες!

Φεύγει όμως στενοχωρημένος, αφού ζούσε το δικό του δράμα μετά την αυτοκτονία... της κόρης του στην Ελλάδα και ίσως αυτό το γεγονός να τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος. Περιμένουμε βέβαια τα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας για τα αίτια του ατυχήματος.
Αντίο Μάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.