Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΣKOTΩΘHKE 32XPONH


Ρεπορτάζ XP. ΠAΠAΔATOΣ
Μιά 32χρονη καθηγήτρια, που κατοικούσε στο Ληξούρι, έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή της, όταν η Μερσεντές που οδηγούσε με πορεία από Ληξούρι προς Αργοστόλι, “βούτηξε” σε γκρεμό βάθους 65 περίπου μέτρων κι’ έπεσε στη θάλασσα στον Κόκκινο Βράχο, λίγο έξω από τα Φάρσα.
Η πτώση έγινε από τη ράμπα που αράζουν τα αυτοκίνητά τους οι φύλακες των Iχθυοτροφείων (τα οποία βρίσκονται απέναντι), κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρις στιγμής, συνθήκες. Το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας έγινε μιά άμορφη μάζα από σίδερα μέσα στη θάλασσα.
Το όχημα εντόπισαν στη θάλασσα δύο εργαζόμενοι στις κλούβες των Ιχθυοτροφείων και με σκάφος πλησίασαν, βούτηξαν στη θάλασσα και ανέσυραν την 32χρονη, η οποία όμως ήταν ήδη νεκρή.
Αμέσως ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για το συμβάν και σε συννενόηση με τις Αρχές, οι εργαζόμενοι μετέφεραν με σκάφος την κοπέλα στην ακτή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε ήδη ειδοποιηθεί από το Λιμεναρχείο.
Από τις Αρχές ενημερώθηκαν οι γονείς της 32χρονης και ο σύζυγός της, που διατηρεί Τουριστικό Γραφείο στο Ληξούρι, οι οποίοι έσπευσαν στο “σημείο μηδέν” και από εκεί στο Νοσοκομείο για αναγνώριση της 32χρονης.
Η σωρός της άτυχης κοπέλας θα σταλεί σήμερα το πρωί στην Πάτρα για νεκροψία.
Τα αίτια του συμβάντος διευρευνά η Λιμενική Αρχή Αργοστολίου.
O «Η» στέλνει στους οικείους της 32χρονης καθηγήτριας τα θερμά του συλλυπητήρια.
Περισσότερες φωτογραφίες σήμερα στην εφημερίδα "Hμερήσιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.