Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Στην εγκαταλελειμμένη πλατεία το πανηγύρι της Αγ. Μαρίνας Βλαχάτων

Η κεντρική πλατεία Βλαχάτων 21ιας (του μεγαλύτερου χωριού σε πληθυσμό της Κεφαλονιάς, αν και η τότε δημοτκή αρχή Λειβαθούς ξεκίνησε για την ανακατασκευή της για να παραδώσει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της όμορφης περιοχής της άνω Λειβαθούς ένα στολίδι!!!, Αντίθετα έχει  εγκαταληφθεί από τον εργολάβο σε κακό χάλι (γιατί δεν έχει πληρωθεί), παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Παρίση!
Ο τοπικός πρόεδρος έχει υποβάλει σχετικό υπόμνημα στον δήμο Κεφαλονιάς (εδώ) για την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει 
______029.jpgστο χωριό με την πλατεία. Παράλληλα κάνει τακτικές επισκέψεις στον κ. Δήμαρχο για το θέμα, όπως μας είπε εν τούτης η κατάσταση του ημιτελούς έργου, τα χώματα και η ακαταστασία συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο διότι μας προσβάλει σαν κεφαλονίτες και προκαλεί στους επισκέπτες δυσάρεστη εικόνα για το χωριό μας. Η απελπισία και ο θυμός από την κοροϊδία που μας κάνουν απο το δήμο, όπως μας έλεγαν σήμερα το πρωί οι ντόπιοι γίνεται οργή και σε συνδυασμό με την άσχημη οικονομική κατάσταση και τον μειωμένο τουρισμό γίνεται εκρηκτική ύλη για το άμεσο μέλλον...

Το χωριό σήμερα και αύριο θα δεχθεί κόσμο για την Αγ. Μαρίνα από όλο το νησί ντόπιους και ξένους μέσα σ' αυτό το χάλι;  Τί θα γίνει τελικά με αυτή την κατάσταση; Φώναζαν νέοι και μεγαλύτεροι άνθρωποι που βλέπουν τα Βλαχάτα στην εγκατάλειψη του¨Καποδιστριακού" δήμου Κεφαλονιάς. Μέχρι λάμπες έλεγαν ότι οι κολόνες της ΔΕΗ μέσα στο χωριό δεν έχουν! Πρέπει να τα εγκρίνουν από το Αργοστόλι! Ζήσε Μάη να φας τριφύλη που λένε και στον Λουρδάτα.
Εμείς ρωτάμε τους αρμόδιους του δήμου Κεφαλονιάς αν θα παραστούν απόψε στην Αγ. Μαρίνα και αύριο στο πανηγύρι του χωριού και τι θα τους πουν στους Βλαχάδες...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.