Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πωλείται το Δικαστικό Μέγαρο Κεφαλονιάς;

dikastirio_300.jpg Ασφαλείς πληροφορίες: 

Το υπουργείο οικονομικών έδωσε εντολή στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου να αποτιμήσει το δικαστικό μέγαρο. Σκοπός του προσδιορισμού της αξίας του κτηρίου είναι η πώληση του. Το κτήριο θα εισφερθεί στο

Το ίδρυμα αυτό έχει σαν σκοπό την εκποίηση όλης της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας και τα χρήματα που θα εισπραχθούν θα πάνε στους πιστωτές.
Στον αγοραστή που θα βοηθήσει τη χώρα να εξοφλήσει τα χρέη της, το δημόσιο θα πληρώνει νοίκι, ώστε να μπορεί το δικαστικό μέγαρο να συνεχίσει τη λειτουργία του. Ο αγοραστής, επειδή αγαπά την .....
Ελλάδα και τη δικαιοσύνη της δεν θα χρησιμοποιήσει το κτήριο για άλλους, πιο επικερδείς σκοπούς.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα "αξιοποιηθεί" η δημόσια περιουσία.
Θα ακολουθήσουν οι παραλίες, άλλα ακίνητα του δημοσίου, τα σπίτια και η περιουσία των ιδιωτών και οι φιλεύσπλαχνοι αγοραστές...δεν θα κάνουν έξωση σε κανέναν. Θα πληρώνουμε νοίκι. (Αν μπορούμε. Και το πιο πιθανό είναι να μη μπορούμε)
ΥΓ. Σύμφωνα με άλλες ασφαλείς πληροφορίες μας, το πρόβλημα του χρέους έφεραν στην Ελλάδα οι μετανάστες. Μόλις φύγουν θα λυθεί, γι' αυτό η απομάκρυνση τους είναι πρώτο μέλημα των κυβερνώντων και των αντιπολιτευομένων. (Οι πιστωτές μας είναι μετανάστες και όχι τραπεζίτες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.