Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!



Εδώ οφείλουμε να συμφωνήσουμε με το "αγαπητό" I love Ithaki, ότι δηλαδή κύριοι της “παρέας” δεν διαβάσατε καλά τον εκλογικό νόμο. Και φυσικά ο Κασσιανός ήξερε, μιας και τον είχε διαβάσει καλά και είχε καταλάβει όπως και έπραξε, ότι μόνο με ψευδή υπεύθυνη δήλωση περί λευκού ποινικού μητρώου θα μπορούσε να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο του (σ.σ ξέρουμε σίγουρα ότι το έπραξε διότι απαιτείτε για την υποψηφιότητα του Δημάρχου). Μήπως το ξέρανε και άλλοι;
Βέβαια ήταν "τρελή ζαριά" εκ μέρους του Γιάνναρου, μιας και υπήρχε η περίπτωση κάποιος, δεν ξέρω ποιος αλλά πολλοί καλοθελητές υπάρχουν στο νησί μας (δεν λέω), να σφυρίξει μια καταγγελιούλα στον εισαγγελέα ο οποίος θα όφειλε να διερευνήσει και οπότε μέσα στις τυπικές προθεσμίες των εκλογών θα είχε λήξει το θέμα μιας και το ποινικό μητρώο του Κασσιανού μόνο καθαρό και λευκό δεν ήταν.
Αλλά βέβαια εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε σαν τοπική κοινωνία τον κ. Ραγκούση του πρώην ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε προβλέψει στον εκλογικό νόμο του Καλλικράτη τέτοιες περιπτώσεις ώστε μετά την .......... απομάκρυνση από το ταμείο ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, και όχι όπως παλιά να κάθονται ανώφελες υπερωρίες οι εισαγγελείς και οι φαρισαίοι να ξεθάβουν ποινικά μητρώα υποψηφίων.
Κάπως έτσι η Ιθάκη ζει αυτό που λένε για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Η αλήθεια είναι, κύριοι της αντιπολίτευσης, ότι άλλα νομίζατε ότι ήταν γραμμένα σε αυτό το ποινικό μητρώο και για ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ περισσότερα μάθατε /με ότι είχε διαπράξει και καταδικαστεί ο κ. Ιωάννης Κασσιανός.
Ευτυχώς που αυτά τα ρώτησαν και τα έμαθαν επίσημα και κάποιοι βουλευτές με ερώτηση τους στη βουλή και έτσι δεν κινδυνεύουμε πια εμείς και εσείς για συκοφαντική δυσφήμηση. Που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις άμα γράψεις ανακρίβειες, ειδικά με τις φοβέρες και τα κυνηγητά στα σοκάκια του Βαθέως από την Νίκη και τον Γιάννη τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του τόπου! Ηρέμησε και ο Καραβίας και το IthacaNews!
Το σημαντικό θέμα είναι να μας απαντήσει επίσημα ο κ. Κασσιανός ή το I love Ithaki ή η κα Νίκη (όποιος προλάβει ή όποιος έχει εξουσιοδότηση), αν πιστεύει ότι θα έχει θετική εξέλιξη έρευνα για την προεκλογική κατάθεση της οφθαλμοφανώς και αυταπόδεικτα ψευδής υπεύθυνης δήλωσης λευκού ποινικού μητρώου, που κατέθεσε έχοντας «σώας τας φρένας» και με “ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ”, Κύριοι της Παρέας, ο αγαπητός των ελληνικών Media και πλέον εκ τύπων Δήμαρχος Ιθάκης κ. Κασσιανός.
Ή Αρνητική εξέλιξη; Δηλαδή άλλη μια καταδίκη για τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Κασσιανό ή Γιάνναρο η οποία ελπίζει, διότι διαφαίνεται ότι γνωρίζει από «μέσα» και απ έξω την ελληνική δικαιοσύνη, ότι θα πάρει καμιά πενταετία να εκδικαστεί, να αμφισβητηθεί και να καθαρογραφηθεί. Οπότε και θα τον βλέπουμε πάλι αραιά και πού στο Θιάκι ή αν τύχει κανείς και πάει καμιά βόλτα από την Ρουμανία διακοπές θα βγουν μαζί για καφέ (για την Νίκη δεν ξέρουμε τι & πώς μιας και δεν θα έχει πια σφραγιδοκοπανημένη εξουσιοδότηση).
Εδώ βέβαια εμείς δύο πράγματα οφείλουμε ως Θιακοί να πούμε. Το πρώτο, γιατί πολλά ακούμε για “Δανεικά” – ζητήστε τα γρήγορα πίσω, γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και μιας και έρχονται δύσκολοι καιροί, δεν είναι ώρες για απατηλά όνειρα. Δεύτερον, η Ιθάκη είναι πλέον μια ξεκάθαρη μικρογραφία της Ελληνικής κατάστασης, ας μάθουμε πια από τα λάθη μας, ότι όλοι και όλες είμαστε συνυπεύθυνοι για την κατάντια αυτή του τόπου μας.
Μη γίνει κρίμα & ντροπή να λες ότι είσαι από το Θιάκι!
Ομορφάντρα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.